VIDEO: bailēs par savu dzīvību, Niks Džonass bēg no skatuves, kad koncerta laikā uz viņu tiek mērķēts ar lāzeriIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

VIDEO: bailēs par savu dzīvību, Niks Džonass bēg no skatuves, kad koncerta laikā uz viņu tiek mērķēts ar lāzeri

Video skaties šeit

Koncerta laikā notikusi satraucoša situācija

Grupas "Jonas Brothers" koncerts Prāgā notika ar lielu apmeklētāju interesi, taču pasākumu no šova atmosfēras strauji izjauca satraucoša situācija. Koncerta laikā Niks Džonass piedzīvoja nepatīkamu momentu, kad uz viņu tika mērķēts ar lāzera rādītāju.

Niks Džonass reaģē uz draudiem

Saskaņā ar liecībām no aculieciniekiem, Džonass, saņemot lāzera gaismas signālu, izskatījās satraukti un steidzās pamest skatuvi. Šis incidents izsauca paniku gan starp faniem, gan pārējiem izpildītājiem. Organizatori uzreiz reaģēja un koncerts tika pārtraukts, lai nodrošinātu mākslinieka drošību.

Fanus un medijus satrauc notikušais

Šis incidents radīja plašu rezonansi sociālajos medijos, kur fani dalījās ar saviem emocionālajiem pārdzīvojumiem un bažām par mākslinieku drošību. "Es biju šokā, kad redzēju, ka Niks bēg. Es saprotu, ka šī situācija var būt ļoti bīstama," teica kāds no koncerta apmeklētājiem.

Grupas reakcija uz incidentu

Pagaidām grupas "Jonas Brothers" pārstāvji nav snieguši oficiālu komentāru par notikušo. Fani cer, ka Niks Džonass ir drošībā un incidents neietekmēs turpmākos koncertus. Meistarīgi plānotie šovi un emociju piepildītie brīži ir bijuši grupas vizītkarte, taču šādi negadījumi liek domāt par drošību pasākumu laikā.

Nobeigums

Šis incidents Prāgā atgādina, cik svarīgi ir nodrošināt mākslinieku un apmeklētāju drošību koncertu laikā. Kamēr gaidām vairāk informācijas par situāciju, mēs ceram, ka tā bija tikai nejauša un nepatīkama pieredze, kas negrasās atkārtoties.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas