• 2024. gada 31. augusts 21:45
  • Delfi
  • 6

Noriss ātrākais kvalifikācijā Monzas trasē; abiem "Red Bull" pilotiem grūtības

Noriss triumfē kvalifikācijā Monzas trasē

Britu autobraucējs Lando Noriss sestdien Itālijā izcīnījis ātrāko laiku Pirmās formulas (F-1) Itālijas "Grand Prix" kvalifikācijā. Šis sasniegums ļaus viņam sacensības uzsākt no pirmās starta vietas, kas ir būtisks panākums šajā prestižajā sacensībā, kas notiek Monzas trasē.

Red Bull pilotiem grūtības

Savukārt abiem "Red Bull" pilotiem tika jāiztur šādas kvalifikācijas grūtības. Gan Maks Verstapens, gan Sergio Peress sastapās ar tehniskām problēmām, kas liedza viņiem izcīnīt labāku starta pozīciju. Šīs ģimenes nevienmērīgās veiktspējas varētu ietekmēt komandas stratēģiju sacensībās.

Kā Noriss sasniedza augstāko rezultātu

Noriss, braucot ar "McLaren" komandu, demonstrēja izcili precīzu braukšanu un spēja izmantot Monzas trases īpatnības, izmantojot katru pagriezienu un taisni maksimālai ātrumdarbībai. Viņa augstākā kvalitāte ļāvusi viņam iekļūt uz pirmās starta vietas, kas dod ievērojamu priekšrocību pirms sacīkstes.

Acis pieliktas uz sacensību gaitu

Pasaules F-1 līdzjutēji ar nepacietību gaida, kā attīstīsies notikumi sacensību laikā. Noriss, startējot no pirmās vietas, noteikti centīsies izmantot šo priekšrocību, savukārt "Red Bull" komanda centīsies atgriezties cīņā un panākt rezultātus, kas varētu zonas uzvaru cīņā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas