Oranžais brīnumsZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Oranžais brīnums

Oranžais brīnums - Hokaido ķirbīši

Šogad rudens ļauj mums izbaudīt ne tikai krāšņas lapas, bet arī dažādus dārzeņus, kas bagātina mūsu galdu. īpaši izceļas Hokaido ķirbīši – koši oranži un patīkami nelielā izmērā, tie ir ideāls papildinājums gan ikdienas ēdienkartēm, gan svētku galdam.

Ķirbīšu gardumi iepriecina

Šoreiz esmu sagatavojis divas receptes, kā izmantot šo krāsaino rudens dārzeni. Pirmais ir krēmzupa, kas ir silta un sātīga, lieliski piemērota vēsākām dienām. Savukārt otra recepte ir marmelāde, kas ļaus saglabāt Hokaido ķirbīšu garšu visu ziemu.

Krēmzupa ar Hokaido ķirbi

Šī krēmzupa ir ne tikai garšīga, bet arī ļoti viegli pagatavojama. **Sastāvdaļas:** - 1,2 kg Hokaido ķirbīša - Sīpoli - Izvēlēti garšaugi - Buljons vai ūdens - Sviests vai eļļa Ķirbi nomizojam un sagriežam gabalos. Sīpolus apcepam eļļā, pēc tam pievienojam ķirbjus un buljonu. Vāram līdz ķirbji mīkstina, tad visu samaisām ar blenderi, līdz iegūstam vidēji biezu konsistenci.

Marmelāde no Hokaido ķirbiem

Marmelāde no Hokaido ķirbiem ir unikāla garšas pieredze. **Sastāvdaļas:** - 1,2 kg Hokaido ķirbīša - Cukurs - Citrona sula Ķirbi sagriežam un vāram katlā ar cukuru un citronu sulu, līdz tas kļūst mīksts un viegli samaisāms. Pēc tam, kad maisījums ir atdzisis, to liek burkās un pagatavotā marmelāde būs gatava – ideāli piemērota brokastīm vai desertiem.

Noslēgumā

Hokaido ķirbīši ir patiesi oranžais brīnums, kas bagātina mūsu dzīvi ar savu garšu un krāsu. Neatkarīgi no tā, vai izvēlēsieties krēmzupu vai marmelādi, šis dārzenis noteikti iepriecinās ne tikai jūsu garšas kārpiņas, bet arī radīs siltu atmosfēru mājās. Izmantojiet šo rudenīgo dārzeni, lai pagatavotu ko īpašu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas