Pašmāju autorallija sezona noslēgsies ar rallijsprintu "Latvija"Motoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Pašmāju autorallija sezona noslēgsies ar rallijsprintu "Latvija"

Sezona noslēdzoties Biķernieku trasē

Latvijas autorallija sezona noslēgsies ar aizraujošu pasākumu, kas norisināsies 26. un 27. oktobrī Rīgā, Biķernieku trasē. Šī būs iespēja ne tikai noslēgt sezonu, bet arī gūt pēdējo adrenalīna devu pirms ziemas. Autosportisti no visas valsts pulcēsies, lai piedalītos Latvijas rallijsprinta kausa un Latvijas vēsturiskā rallija automašīnu kausa sezonas pēdējā posmā – rallijsprintā "Latvija".

Dalībnieki un sacensību formāts

Rallijsprints "Latvija" pievērsīs gan pieredzējušu, gan jaunu dalībnieku uzmanību. Sacensību formāts ļaus katram pilotam parādīt savas prasmes un gatavību sacensties. Paredzētās dažādās distancēs un sarežģītajos apstākļos katram dalībniekam būs jāspēj pierādīt savas sportiskās spējas un tehniskās zināšanas.

Vēsturiskā aspekti

Šogad rallijsprintā "Latvija" tiks izceltas ne tikai mūsdienu automašīnas, bet arī vēsturiskie spēkrati. Tas piedāvās unikālu iespēju skatītājiem redzēt leģendāras automašīnas, kas ir rakstījusi Latvijas autosporta vēsturi. Vēsturisko automašīnu dalība veicina interesi par Latvijas autoralliju, kā arī sagatavo ceļu nākotnes autosportistiem.

Pasākuma nozīme un publikas aicinājums

Rallijsprinta "Latvija" nozīme pārsniedz tikai sacensību robežas; tā ir kopiena, kas pulcē autosporta cienītājus un piedāvā lielisku iespēju šai pagājušajā sezonā sacensties un izbaudīt kopābūšanu. Organizatori aicina visus sporta entuziastus apmeklēt pasākumu, lai atbalstītu dalībniekus un piedzīvotu aizraujošu un pozitīvu atmosfēru Biķernieku trasē. Noslēdzot sezonu ar rallijsprintu "Latvija", Latvijas autorallija kopiena apliecina savu spēku un apņēmību turpināt attīstīties nākotnē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas