Marts Kristiāns Kalniņš atklāj, kāpēc šogad nenotika Imantdienu koncertsIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Marts Kristiāns Kalniņš atklāj, kāpēc šogad nenotika Imantdienu koncerts

Imantdienu koncerts - ilgi gaidīts pasākums

Mūzikas cienītāji katru gadu ar nepacietību gaida Imantdienu koncertu, kas nupat ir kļuvis par tradicionālu notikumu Latvijas kultūras ainavā. Taču šogad, negaidīti, Marts Kristiāns Kalniņš, pazīstamais Latvijas mūziķis un grupas "Autobuss debesīs" dalībnieks, paziņoja, ka koncerts nenotiks. Šis lēmums izsaucis plašu publikas interesi un daudz sarunu par tā iemesliem.

Aktīvais koncertgads un kāzu plānošana

Septembrī Kalniņš piedzīvoja īstu pirmskāzu drudzi, svinot grupas "Autobuss debesīs" 25. jubilejas albuma izdošanu un atklājot koncertturneju, kas pievērsusi viņam lielu uzmanību. Šie notikumi ir prasījuši lielu ieguldījumu laika un enerģijas ziņā, kas, iespējams, ir bijis pamatā lēmumam par Imantdienu koncerta atcelšanu.

Marts Kristiāns Kalniņš sniedz skaidrojumu

Kalniņš uzsver, ka šogad viņam ir bijusi liela apņemšanās attiecībā uz citiem projektiem un privāto dzīvi, kas ir ietekmējusi viņa spēju piedalīties šajā tradicionālajā pasākumā. “Es vienmēr esmu uzsvēris Imantdienu svarīgumu, taču šoreiz man ir jāvelta vairāk laika gatavošanai jaunajiem projektiem un personiskām lietām,” viņš paskaidroja.

Prāts uz nākamajiem gadiem

Lai arī šogad daudzi fani paliek vīlušies, Kalniņš garantē, ka nākotnē Imantdienu koncerts atgriezīsies ar jauniem spēkiem. “Man ir daudz ideju par to, kā šo pasākumu varētu attīstīt un padarīt vēl interesantāku nākotnē,” viņš piebilst. Muzikālā pasaule noteikti gaidīs šī talantīgā mūziķa jaunākos projektus un uzstāšanās, cerot uz Imantdienu koncerta atjaunošanu nākamajos gados.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas