Paulas Strautmanes un Lauras Melderes klubi cieš neveiksmi FIBA Eirokausa spēlēsSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Paulas Strautmanes un Lauras Melderes klubi cieš neveiksmi FIBA Eirokausa spēlēs

Paula Strautmane: Punkti un atlēkušās bumbas, bet zaudējums

Latvijas basketboliste Paula Strautmane trešdien piedalījās Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirokausa sezonas otrajā spēlē, kurā viņa izcēlās ar četriem gūtiem punktiem un astoņām izcīnītām atlēkušajām bumbām. Neskatoties uz viņas centieniem, "Charnay" vienība diemžēl piedzīvoja zaudējumu, kas neapšaubāmi bija rūgts mirklis sportistei un viņas komandai.

Laura Meldere un Kampobaso "La Molisana" neveiksme

Neveiksmi piedzīvoja arī Lauras Melderes pārstāvētā Kampobaso "La Molisana", kuras komanda nespēja izcīnīt uzvaru savā mačā. Šī zaudējuma dēļ komanda paliek ar neapmierinošu rezultātu un izmešanos turpmākajās spēlēs. Melderes sniegums, aizsargājot komandas intereses, nebija pietiekams, lai pārvarētu pretinieces.

Emocijas un nākotnes izredzes

Abām Latvijas basketbolistēm, Paulai Strautmanei un Laurai Melderei, šīs neveiksmes sniedz mājienu par turpmāko izaugsmi un nepieciešamību stiprināt komandas spēku. Gan "Charnay", gan "La Molisana" noteikti centīsies izmantot šo pieredzi, lai uzlabotu savu sniegumu un cīnītos par uzvarām nākamajās spēlēs. Latvijas basketbola fani cer, ka mūsu sportistes drīzumā atgūsies un demonstrēs vēl labākus rezultātus FIBA Eirokausā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas