Pēc neveiksmīga sezonas sākuma B sērijas klubs ''Sampdoria'' atlaiž Pirlo

Neveiksmīgais sezonas starts

Itālijas B sērijas klubs ''Sampdoria'' ceturtdien oficiāli paziņoja par sava galvenā trenera Andrea Pirlo atlaišanu. Komanda šo sezonu uzsāka ar vienu neizšķirtu trijās spēlēs, kas acīmredzami nosprauda zemu latiņu, radot bažas par kluba izredzēm turpināt sezonu.

Pirlo atstāšanas iemesli

Andrea Pirlo, kurš savulaik guva ievērojamus panākumus kā futbolists, šoreiz nesekmīgi vadīja ''Sampdoria'' uzvaru gūšanā. Trīs spēlēs izcīnītā neizšķirta rezultāta dēļ klubs bija spiests veikt drosmīgu soli, lai restarte savu sezonu un atgūtu fanu uzticību, ņemot vērā augstos mērķus, ar kuriem klubs šogad bija devies.

Jaunais treneris Andrea Sotils

''Sampdoria'' paziņoja, ka par jauno galveno treneri izvēlēts Andrea Sotils. Ar pieredzi un apņēmību, Sotils cer uzlabot komandas sniegumu un novērst neveiksmīgo sākumu. Fani un kluba vadība gaida jaunos izaicinājumus un cer, ka jaunais treneris spēs atrast pareizo pieeju, lai komandai atvērtu jaunas uzvaras iespējas.

Fani un komandas nākotne

''Sampdoria'' atbalstītāji ir satraukti un cer uz pozitīvām pārmaiņām zem jauna trenera vadības. Lai gan sākums sezonai ir bijis sarežģīts, komanda joprojām ir motivēta cīnīties par vietu augšgalā. Andrea Sotila ieraksts komandas vēsturē būs atkarīgs no tā, kā viņš spēs iedvesmot futbolistus un veidot uzvarētāju mentalitāti nākamajās spēlēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas