Pirmdien pūtīs lēns vējš un būtiski nokrišņi nav gaidāmiZiņas
Foto un virsraksts: PRESS

Pirmdien pūtīs lēns vējš un būtiski nokrišņi nav gaidāmi

Laika prognoze pirmdienai

Pirmdien Latvijā gaidāmas mierīgas laika apstākļu izmaiņas. Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes liecina, ka pūtīs lēns vējš, kas nozīmē, ka gaisa temperatūra saglabāsies patīkamā līmenī visā valstī.

Nokrišņu trūkums

Saskaņā ar šīm prognozēm būtiski nokrišņi pirmdien nav gaidāmi. Tas ir labs vēstījums ikvienam, kurš plāno pavadīt dienu ārpus telpām vai veikt kādas āra aktivitātes. Tāpēc ir lieliska iespēja izbaudīt sauli un dabu.

Ieteikumi iedzīvotājiem

Ņemot vērā lēno vēju un sausos laikapstākļus, iedzīvotāji tiek aicināti izmantot iespēju būt aktīviem un pavadīt laiku svaigā gaisā. Ieteicams izvēlēties izbraucienus uz dabu, kā arī piedalīties sportiskās aktivitātēs. Tāpat ir vērts atcerēties par sevi un saviem tuvākajiem, aicinot arī viņus iziet ārā un baudīt labvēlīgos laika apstākļus.

Kopsavilkums

Lai gan šādos laika apstākļos varētu vilināt palikt mājās, lēns vējš un sausums paver iespējas baudīt aktīvu dzīvesveidu. Pirmdien būs ideāla diena, lai atpūstos, socializētos un izbaudītu dabu, tādēļ nevajadzētu to garām palaist!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz PRESS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas