Pitsburgas "Penguins" leģenda Krosbijs ieraksta savu vārdu NHL vēstures lapāsHokejs
Foto un virsraksts: Delfi

Pitsburgas "Penguins" leģenda Krosbijs ieraksta savu vārdu NHL vēstures lapās

Leģendārā momenta fiksācija

Pitsburgas "Penguins" kanādiešu uzbrucējs Sidnijs Krosbijs, kurš jau ilgstoši ir viens no NHL izcilākajiem spēlētājiem, naktī uz ceturtdienu ierakstīja savu vārdu Nacionālās hokeja līgas vēsturē. Krosbijs kļuva par tikai desmito spēlētāju, kurš sasniedzis 1600 gūto rezultativitātes punktu robežu.

Gūto punktu ceļojums

Krosbijs savu 1600. punktu guva, veicot precīzu piespēli uzvarējošajā spēlē pret Ņujorkas "Rangers". Šis sasniegums ir vēl viens apliecinājums Krosbija neapšaubāmajām prasmēm un ilgstošajai dominēšanai NHL. Viņa karjeras ceļojums ir bijis pilns ar ievērojamiem panākumiem, iekļaujot trīs Stenlija kausus un divas olimpiskās zelta medaļas ar Kanādas izlasi.

Pēdējie sasniegumi un nākotnes perspektīvas

Krosbijs, kurš šobrīd ir 36 gadus vecs, joprojām turpina būt "Penguins" komandā ne tikai kā dalībnieks, bet arī kā līderis. Viņa pieredze un spējas iedvesmo gan komandas biedrus, gan fanus visā pasaulē. Ar 1600 punktiem viņš iekļūst ekskluzīvā spēlētāju grupā, kurā ir tādi hokeja leģendas kā Gretzkijs, Lemjē, un kur daudzi uzskata, ka viņš ir viens no visu laiku labākajiem uzbrucējiem.

Fans un hokeja sabiedrība sveic leģendu

Arī hokeja sabiedrība ir izrādījusi lielu atzinību Krosbija sasniegumam. Daudzi fani un hokeja eksperti ir izteikuši savus apsveikumus un atzinības vārdus sociālajos tīklos. Šis brīdis ir vēl viens iemesls svinēt Krosbija mantojumu, kas apvieno ne tikai viņa sportiskos panākumus, bet arī ietekmi uz hokeja kultūru kopumā. Sidnijs Krosbijs turpina rakstīt savu leģendu hokeja vēsturē, un šis jaunais sasniegums noteikti nebūs pēdējais.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas