• 2024. gada 6. septembris 14:31
  • PRESS
  • 9

Pļavniekos ugunsgrēka dēļ glābēji aicina iedzīvotājus aizvērt logus

Ugunsgrēks Pļavniekos

Rīgā, Pļavniekos, piektdienas vakarā izcēlās ugunsgrēks angārā, radot nopietnu situāciju un izsaucot glābēju dienestu mobilizāciju. Aizvadītajās stundās ugunsdzēsēji centās ierobežot liesmas un novērst apdraudējumu tuvējām ēkām un iedzīvotājiem.

Aicinājums iedzīvotājiem

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aicina visus Pļavnieku iedzīvotājus piesardzīgi rīkoties un slēgt logus, lai mazinātu iespēju, ka dūmi un kaitīgas vielas nonāk iekšā mājokļos. Ugunsgrēka dēļ gaisa kvalitāte var būt pasliktinājusies, tādēļ iedzīvotājiem ieteicams ierobežot atrašanos atklātā gaisā.

Notikumu attīstība

Ugunsdzēsēji turpina strādāt, lai nodrošinātu, ka ugunsgrēks tiek likvidēts un neizplatās tālāk. VUGD uzsver, cik svarīgi ir ievērot norādījumus un palikt drošībā, līdz situācija tiek pilnīgi stabilizēta. Iedzīvotāji tiek mudināti sekot līdzi oficiālām ziņām un vietējām rekomendācijām.

Drošības pasākumi

Lai nodrošinātu savas un citu iedzīvotāju drošību, glābēji aicina ikvienu ievērot ugunsdrošības noteikumus un nekādā gadījumā traucēt glābšanas darbus. VUGD atgādina, ka ugunsgrēku gadījumā nekavējoties jāvēršas pie profesionāliem glābējiem un jāizvairās no mēģinājumiem uguni dzēst pašiem bez nepieciešamās apmācības un aprīkojuma. Pļavnieku kopiena tiek aicināta izturēt un atbalstīt glābēju darbu, kamēr situācija tiek risināta. Saglabājiet mieru, un esiet uzmanīgi!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz PRESS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas