Plūmju un persiku pīrāgs ar marcipānuŠefu gaidījāt?
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 12:09
  • TV3
  • 5

Plūmju un persiku pīrāgs ar marcipānu

Raimonda Ozola radošais virtuvē

Raimonds Ozols ir pazīstams ne tikai kā talantīgs vijolnieks, bet arī kā aizrautīgs makšķernieks, kurš vienmēr meklē jaunas receptes, lai izbaudītu savā sagatavotajā maltītē ķeršanu, ko viņš vai nu noķer, vai iegādājas vietējā tirgū. Lai gan viņš ir aktīvs virtuvē, viņa dzīvesbiedre ir tā, kas rūpējas par loma pagatavošanu. Pēc Raimonda teiktā, viņš labprātāk koncentrējas uz makšķerēšanu, nevis zivju gatavošanu.

Neparastā kombinācija: plūmju un persiku pīrāgs ar marcipānu

Šoreiz Raimonds piedāvā atklāt savu mīļāko desertu – plūmju un persiku pīrāgu ar marcipānu. Šīs kombinācijas radīšana ir patīkams radošais process, kas spēj atdzīvināt pat visskatīgākos saldēdienu cienītājus. Plūmes un persiki kopā ar marcipānu veido ne tikai patīkamu garšas salikumu, bet arī unikālu smaržu, kas piepilda viesību galdu.

Raimonda nianses virtuvē

Lai gan viņš pašlaik nav lielais pavārs, Ozols ar lepnumu dalās ar savām kulinārijas prasmēm. "Labprāt varu uzvārīt cīsiņus vai apcept gaļu," saka Raimonds, tomēr ir dažas lietas, kas viņam nepatīk. "Ķimenes un mannas putra ir visnopietnākie deserti manā ēdienkartē," smejoties piebilst vijolnieks.

Izvēlies veselīgi un ar mīlestību

Izmantojot sezonālos augļus, kā plūmes un persikus, Raimonda veidotais pīrāgs ne tikai garšo lieliski, bet arī sniedz daudz vitamīnu un minerālvielu. Šādi augļi atdzīvina desertu, un, pievienojot marcipānu, rodas neizsakāma salduma piepildījums, kas apvieno pavasara un vasaras garšas vienā kumosā. Raimonds cer, ka viņa plūmju un persiku pīrāgs ar marcipānu iedvesmos arī citus ģimenes pavārus uz eksperimentiem virtuvē un radošumu saldēšanas mākslā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas