Publiskoti FIM pasaules spīdveja čempionāta Latvijas posmu starta laiki

FIM pasaules spīdveja čempionāta gaidāmie notikumi Rīgā

Septembra pirmajā nedēļas nogalē, Rīga kļūs par spīdveja sporta epicentru, jo Biķernieku spīdveja trasē norisināsies divu dienu sacensību maratons. Šīs sacensības ne tikai piesaistīs spīdveja cienītājus no Latvijas, bet arī no visām pasaules malām, jo Rīgā tiks izcīnīti vērtīgi punkti FIM pasaules čempionātā.

Pasākuma datumi un laiki

Sacensības sāksies piektdien, 6. septembrī, ar 2024. gada DeWALT FIM Speedway GP2 of Latvia – Riga posmu, kas ir paredzēts motosportistiem U-21 vecuma grupā. Šī posma starts notiks plkst. 17.00. Sestdien, 7. septembrī, notiks FIM pasaules spīdveja čempionāta devītais posms – 2024. gada OlyBet FIM Speedway Grand Prix of Latvia – Riga, kura starts ir plānots plkst. 19.00.

Augsta līmeņa sacensības

Biķernieku spīdveja trase ir pazīstama ar savu augsto sportisko līmeni, un šīs sacensības solās būt ne tikai aizraujošas, bet arī dramaturģiskas, jo dalībnieki sacentīsies par iespēju pierādīt sevi starptautiskajā arēnā. Šis ir lielisks brīdis gan jaunajiem, gan vadošajiem sportistiem, lai demonstrētu savas prasmes sporta veidā, kas prasa gan drosmi, gan tehniku.

Ikgadējais spīdveja festivāls

FIM pasaules spīdveja čempionāta posmi Rīgā ir kļuvuši par tradicionālu pasākumu, kas piestiprina Latvijas vārdu starptautiskajā spīdveja kartē. Šādas sacensības ne tikai veicina sporta attīstību, bet arī popularizē spīdveju kā labu izklaidi ģimenēm un visiem sporta faniem. Aicinām visus spīdveja entuziastus apmeklēt šo divu dienu sporta festivālu un atbalstīt jaunos talantus, kā arī pieredzējušos sportistus.

Piedalieties un atbalstiet savus favorītus!

Pēdējo gadu laikā Latvijā ir audzis interese par spīdveju, un šī ir iespēja ne tikai vērot sacensības, bet arī piedalīties atmosfērā, kas apvieno adrenalīnu, aizrautību un cīņas sparu. Nāciet un atbalstiet savus favorītus, turpinot tradīcijas un veicinot spīdveja popularitāti visā valstī!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas