Raidījums "Audz vesels" par veselīgu un garšīgu ikdienas maltīti bērniemAUDZ VESELS
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 14:10
  • TV3
  • 10

Raidījums "Audz vesels" par veselīgu un garšīgu ikdienas maltīti bērniem

Jauna raidījuma "Audz vesels" uzsākšana

TV3 un portāls “tv3.lv” ir laimīgi paziņojuši par jauna, aizraujoša raidījuma “Audz vesels” uzsākšanu. Šis raidījums ir veltīts bērnu veselībai un pārliecībai par uzturu, jo tas piedāvā noderīgas padomu un receptes, kā ikdienā nodrošināt bērniem veselīgas un garšīgas maltītes.

Raidījuma koncepts un pasniedzēji

Raidījumu vadīs enerģiskā un pieredzējusī Jana Duļevska, kas kopā ar profesionāliem sportistiem, treneriem un uztura speciālistiem dalīsies ar zināšanām un ieteikumiem. Raidījuma mērķis ir iepazīstināt vecākus ar veselīga uztura nozīmi un palīdzēt bērniem attīstīt veselīgas ēšanas ieradumus.

Veselīgas ēšanas priekšrocības

Raidījums “Audz vesels” uzsvērti akcentē sabalansēta uztura būtisko lomu bērnu attīstībā. Uztura speciālisti skaidro, cik svarīgi ir izvēlēties pareizās pārtikas grupas, lai nodrošinātu bērna augšanai un attīstīšanai nepieciešamās vielas. Ir būtiski, lai bērni iemācītos, kāda pārtika ir veselīga, un kā to iekļaut savā ikdienā.

Padomi garšīgu maltīšu sagatavošanai

Raidījumā tiks piedāvātas praktiskas receptes un vienkārši padomi, kā pagatavot ikdienas maltītes, kas ir ne tikai veselīgas, bet arī garšīgas. Profesionālie pavāri demonstrēs, kā radīt ēdienus, kas piesaista bērnu uzmanību un mudina tos izmēģināt jaunus garšas ritmus.

Secinājums

“Audz vesels” ir lieliska iespēja ne tikai bērniem, bet arī viņu vecākiem izprast veselīga uztura nozīmi. Raidījums iedvesmos ģimenes pievērst uzmanību maltītēm, kas ir ne tikai sabalansētas, bet arī garšīgas un aizraujošas. Noteikti sekojiet TV3 un “tv3.lv” piedāvātajām sērijām un padariet savas ģimenes maltītes par veselīgām un priecīgām!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas