FOTO: "Krievijas karaspēks jāizved no visas Ukrainas teritorijas!" Krimas platformas samita dalībnieki nāk klajā ar kopīgu paziņojumuZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

FOTO: "Krievijas karaspēks jāizved no visas Ukrainas teritorijas!" Krimas platformas samita dalībnieki nāk klajā ar kopīgu paziņojumu

Vairāk foto skaties šeit

Krievijas karaspēka izvešana – svarīgs solis Ukrainas nākotnei

Starptautiskās Krimas platformas parlamentārā samita dalībnieki, kas notika Rīgā, ir izteikuši spēcīgu aicinājumu. Viņi pieprasa Krievijas karaspēka izvešanu no visas Ukrainas teritorijas, uzsverot, ka šis solis ir nepieciešams, lai nodrošinātu Ukrainas suverenitāti un drošību.

Aicinājums palielināt atbalstu Ukrainai

Samita dalībnieki ir norādījuši uz nepieciešamību palielināt sabiedroto atbalstu Ukrainai. Tiek uzsvērts, ka starptautiskajai sabiedrībai ir jāapvienojas, lai palīdzētu Ukrainai cīnīties pret agresiju un nodrošinātu, ka tās teritorija tiek atjaunota.

Starptautiskā sadarbība un solidaritāte

Dienas kārtībā bija arī diskusijas par starptautiskās sadarbības nozīmi un solidaritāti ar Ukrainu. Dalībnieki uzsvēra, ka bez kolektīvā atbalsta, Ukrainai būs grūti atjaunot mieru un stabilitāti reģionā.

Secinājums

Šis samits ir vēl viens solis ceļā uz Ukrainas atbalsta stiprināšanu un Krievijas agresijas nosodīšanu. Visiem, kas piedalījās, ir skaidrs, ka tikai kopīgiem spēkiem ir iespējams panākt taisnīgumu un atgūt Ukrainas teritorijas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas