Latvijas kamaniņniekiem uz laiku palīdzēs pazīstamais vācietis Jans EihornsKamaniņu sports
Foto un virsraksts: Delfi

Latvijas kamaniņniekiem uz laiku palīdzēs pazīstamais vācietis Jans Eihorns

Vācijas speciālista pievienošanās Latvijas izlasei

Sākoties 2024./2025. gada sezonai, Latvijas kamaniņu sporta izlases treniņu procesā gaidāmas pārmaiņas. Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF) paziņojusi, ka uz nepilnu laiku treneru sastāvam pievienojas pazīstamais vācietis Jans Eihorns. Šī lēmuma mērķis ir uzlabot sportistu sagatavošanu un rezultātus starptautiskajā līmenī.

Jans Eihorns - pieredzējis speciālists

Jans Eihorns ir plaši atzīts eksperts kamaniņu sportā ar bagātīgu pieredzi un izcilām sekmēm. Viņš iepriekš ir strādājis ar vairākām starptautiskām izlasēm, un viņa pievienošana Latvijas komandai sola jaunas idejas un metodes treniņprocesā. Eihorna pieredze varētu būt svarīgs faktors, lai palīdzētu Latvijas sportistiem sasniegt augstākus rezultātus pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēs.

Komandas vienotība un mērķi

Latvijas kamaniņu sportisti un treneri cer, ka Eihorna pieredze veicinās komandas vienotību un palīdzēs izstrādāt efektīvākus treniņu plānus. "Mēs gaidām, ka Jans sniegs jaunus ieskatus un padomus, kas ļaus mūsu sportistiem attīstīties un uzlabot savas prasmes. Ir svarīgi mācīties no labākajiem un sadarboties ar profesionāļiem, kas zina, kā gūt panākumus," uzsvēra LKSF pārstāvji.

Uz priekšu uz jauniem panākumiem

Latvijā ir liela kamaniņu sporta tradīcija, un šī sadarbība ar Jans Eihornu var kļūt par pagrieziena punktu, no kura var gaidīt jaunus panākumus. Sporta līdzjutēji ar nepacietību gaida, kā šī komanda attīstīsies un kādas novitātes tiks ieviestas treniņu procesos, lai sagatavotu sportistus 2026. gada olimpiskajām spēlēm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas