Olga Rajecka izdod jaunu dziesmu un aicina uz četriem dažādiem Vecgada koncertiemZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Olga Rajecka izdod jaunu dziesmu un aicina uz četriem dažādiem Vecgada koncertiem

Olga Rajecka atgriežas ar jaunu grūdienu

Latvijas populārā dziedātāja Olga Rajecka ir izlaidusi jaunu dziesmu, kas nes gaismu un cerību. Sadarbībā ar talantīgu mūzikas autoru Tomasu Kleinu un teksta autoru Guntaru Raču viņa ir radījusi dziesmu ar nosaukumu _Saulīte_. Šī jaunā skaņa sola sagādāt prieku un pozitīvas emocijas klausītājiem.

Senatnīgās melodijas pēctecība

Olga Rajecka un viņas sadarbības partneri nav sveši mūzikas pasaules izaicinājumiem. Pirms desmit gadiem, 2014. gadā, viņi izveidoja dziesmu _Saule riet_, kas ieguva plašu atpazīstamību un vēl joprojām skan gan radiostacijās, gan koncertos visā Latvijā. Jaunā dziesma _Saulīte_ turpina šo tradīciju, piedāvājot klausītājiem jaunu, saulainu skatījumu uz dzīvi.

Uzmundrinoši Vecgada koncerti

Lai svinētu jaunā singla iznākšanu, Olga Rajecka aicina savus fanus uz četriem dažādiem Vecgada koncertiem, kas solās būt neaizmirstami. Koncerti notiks vairākās Latvijas pilsētās, sniedzot iespēju līdzjutējiem izbaudīt ne tikai jauno dziesmu, bet arī citus mīļākos hitus. Dziedātāja aicina visus piedalīties šajos svētkos un kopīgi nosvinēt Jaungada gaidīšanu.

Jautājums mūzikas cienītājiem

Olga Rajecka ar katru jauno dziesmu pierāda, ka viņas talants un radošums ir mūžīgs. _Saulīte_ ir ne tikai jauns garšīgs piesātinājums, bet arī iedvesma visiem, kuri tic mūzikas spēkam mainīt dzīves. "Gaidīšu savus fanus uz koncertiem, lai kopā svinētu mūziku un jaunas sākumus!" saka Rajecka. Neapšaubāmi, šie koncerti būs izcila iespēja satikt mūzikas cienītājus un radīt neaizmirstamas atmiņas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas