"Ralfs gatavo" sezonas atklāšanas šokolādes braunijsReceptes
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 3. oktobris 13:17
  • TV3
  • 8

"Ralfs gatavo" sezonas atklāšanas šokolādes braunijs

Sākas jauna sezonas piedzīvojumu sērija

Rudens nāk ar jauniem izaicinājumiem un iespējām, un šis laiks ir teicams, lai uzsāktu jaunu zināšanu un pieredzes gūšanas ceļojumu. Raidījumā "Ralfs gatavo", ko vada Ralfs un Martins Baltskari, šis rudens solās būt īpašs, jo pronto sākas jaunā sezona, kas tiks atklāta 6. oktobrī.

Braunijs – īsts gardēžu sapnis

Lai iepriecinātu savus skatītājus un sagatavotu viņus gaidāmajai sezonai, Ralfs un Martins devās apciemot “Rimi” Gardēža, šefpavāra Normunda Baranovska. Šī tikšanās ir lielisks veids, kā iedvesmoties un apgūt jaunas receptes. Šoreiz puiši nolēmuši izcept īstu kārumnieku sapni – šokolādes brauniju. Šis deserts ir ne tikai viegli pagatavojams, bet arī lieliski piemērots rudens noskaņai.

Garduma noslēpumi

Brauniju pagatavošana ir māksla, kas prasa precizitāti un rūpību. Ralfs un Martins Centra šefpavārs Normunds Tagad kopīgi dalīsies visos noslēpumos, kas ļauj radīt šādu garda desertu. Pērn, skatītājiem par prieku, viņi apguva dažādas tehnoloģijas un gatavošanas paņēmienus, un šī sezona būs vēl krāsaināka un radošāka.

Sekojiet jaunumiem!

Ja jūs esat gardēžu, ēdienu kvalitātes un radošuma cienītāji, šo sezonu noteikti vērts sekot līdzi raidījumam "Ralfs gatavo". Jaunumi, ko piedāvās šefpavāri, noteikti iedvesmos ne tikai gardēžus, bet arī tos, kas vēlas uzlabot savas kulinārijas prasmes un pārsteigt sevi un savus tuvos ar izciliem cepumiem un ēdieniem. Gatavojieties rudens noskaņām un garšām kopā ar Ralfu un Martinu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas