• 2024. gada 27. augusts 20:00
  • NRA
  • 24

RECEPTE: Ātrie marinētie tomāti bez pasterizēšanas

Ieinteresējiet Garšas Pasauli

Ja meklējat ātru un vienkāršu veidu, kā piešķirt jūsu ēdieniem jaunas garšas notis, tad šī recepte ir tieši jums! Ātrie marinētie tomāti ir lieliska izvēle, kas ne tikai bagātinās jūsu ēdienus, bet arī palīdzēs izcelt ikdienas maltītes. Šie marinētie tomāti harmoniski papildinās jūsu pagatavotos pastas ēdienus, salātus, sendvičus un daudz ko citu.

Receptes Sastāvdaļas

Lai pagatavotu šos gardos marinētos tomātus, jums būs nepieciešamas tikai dažas sastāvdaļas, kuras var viegli atrast jebkurā pārtikas veikalā: - 1 kg svaigu tomātu - 100 ml olīveļļas - 50 ml balzamiko etiķa - 3-4 ķiploka daiviņas - Sāls un pipari pēc garšas - Svaigi garšaugi (baziliks, timiāns vai rozmarīns)

Pagatavošanas Process

1. **Tomātu sagatavošana:** Svaigos tomātus rūpīgi izmazgājiet un, ja vēlaties, varat noņemt kauliņus. Tomātus sagriež ceturkšņos vai pusītēs. 2. **Marinādes pagatavošana:** Lielā traukā apvienojiet olīveļļu, balzamiko etiķi, sasmalcinātu ķiploku un pievienojiet sāli un piparus. Ja vēlaties, variet pievienot arī bērzu lapas vai citus garšaugus. 3. **Tomātu marinēšana:** Ievietojiet sagatavotos tomātus marinādē un labi samaisiet, lai visi tomāti tiktu vienmērīgi pārklāti ar garšām. Aizklājiet trauku ar plēvi un atstājiet tos istabas temperatūrā vismaz 30 minūtes.

Pasniegšanas Idejas

Marinētie tomāti ir universāli un tos var izmantot dažādos veidos. Šeit ir dažas idejas, kā tos varat iekļaut ēdienos: - **Salāti:** Pievienojiet marinētos tomātus saviem iecienītākajiem dārzeņu salātiem. Tie piešķirs tiem papildu garšu un krāsu. - **Pasta:** Garšojiet пасты ar marinētajiem tomātiem, pievienojot nedaudz rīvēta sieru un svaigus garšaugus. - **Sendviči:** Marinētie tomāti būs lieliska sastāvdaļa jebkurā sendvičā, piešķirot tam sulīgumu un īpašu garšu.

Kāpēc Izvēlēties Marinētos Tomātus?

Marinētie tomāti bez pasterizēšanas ir ne tikai ātrs risinājums, bet arī veselīgs, jo tajos nav pievienotas konservantus. Turklāt tie saglabā visus svaigos dārzeņu vitamīnus un īpašības. Izbaudiet papildu garšu, kopā ar viesiem daloties un radot jaunus ēdienus. Iedvesmojieties un elevējiet savas vakariņas ar šo vienkāršo, bet gardo recepti!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas