RFS pretinieci Stambulas "Galatasaray" pamet MU uzspēlējušais Zahā

UEFA Eiropas līgas izloze: RFS pretinieki no Stambulas

Piektdien, 2023. gada 20. oktobrī, notika ilgi gaidītā UEFA Eiropas līgas izloze, kurā noskaidrojās, ka mūsu Rīgas Futbola skolas (RFS) pretinieki grupu turnīrā būs slavenā Stambulas "Galatasaray". Šis ir liels panākums un izaicinājums Latvijas komandai, kas pirmo reizi iekļuvis tik prestižā turnīrā.

Zahā izīrēts uz Franciju

Tomēr šonedēļ tika paziņots par nozīmīgu izmaiņu "Galatasaray" sastāvā. Komandas dalībnieks, 31 gadu vecais uzbrucējs Vilfrīds Zahā, kurš manuprāt, bija viens no komandas spilgtākajiem spēlētājiem, ir izīrēts Francijas klubam "Lyon". Zahā pievienojās "Galatasaray" 2023. gadā un izpelnījās fanu mīlestību, tomēr viņa aiziešana var ietekmēt komandas sniegumu Eiropas līgā.

RFS gaida lielu pārbaudījumu

RFS spēlētāji tagad varētu sajust, ka ir izdevība pusfinālā, ja "Galatasaray" nespēs aizvietot Zahā sniegumu. Lai gan Stambulas komanda ir spēcīga un pieredzējusi, RFS futbolisti cer, ka šī izīrēšana var radīt jaunus spēles apstākļus. Rīgas komanda patiesi meklē iespēju uzvarēt un atstāt spilgtu nospiedumu šajā turnīrā.

Aicinājums atbalstīt RFS

Galu galā, šīs ir unikālas iespējas Latvijas futbolam, un RFS spēlētāju sniegums būs atkarīgs no līdzjutēju atbalsta. Aicinām visus Latvijas futbolu mīlošos fanu pulcēties uz spēlēm un sniegt Rīgas komandai vislielāko atbalstu ceļā uz uzvaru pār Stambulas "Galatasaray". Tas būs ne tikai sports, bet arī lepnums par mūsu valsti un tās futbolu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas