Rolands Freimanis: “”Zeļļi” piedāvāja trīs gadu līgumu”Basketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Rolands Freimanis: “”Zeļļi” piedāvāja trīs gadu līgumu”

Rolanda Freimaņa atklājums par līguma piedāvājumu

Pieredzējušais latviešu basketbolists Rolands Freimanis nesen sniedza interviju Andrejam Siliņam “YouTube” kanālā “Groza Bumba”, kur viņš atklāja interesantas detaļas par savu karjeru un piedāvājumiem no komandu puses. Freimanis stāstīja par to, kā pirms pagājušās sezonas viņam tika piedāvāts ilgtermiņa līgums.

“Rīgas Zeļļi” - ambiciozie debitanti

Freimanis atklāja, ka Latvijā radusies jauna komanda “Rīgas Zeļļi”, kas piedalās Latvijas-Igaunijas līgā. Šī komanda vēlas sevi nostādīt kā nopietnu spēlētāju Latvijas basketbola ainavā. “Rīgas Zeļļi” ir pazīstami ar savu ambīciju piesaistīt talentīgus un pieredzējušus spēlētājus, kas varētu palīdzēt viņiem sasniegt augstākus mērķus.

Ilgtermiņa līguma piedāvājums

Freimanis atklāja, ka “Zeļļi” viņam nākuši klajā ar trīs gadu līguma piedāvājumu. Šāds solījums uzrāda komandas apņēmību un plānus nākotnei. Jautāts par šo piedāvājumu, Freimanis uzsvēra, ka tas liecina par “Zeļu” profesionālo pieeju un vēlmi veidot stabilu komandu.

Freimaņa nākotnes plāni

Diskutējot par savu nākotni, Freimanis atzina, ka šādas piedāvājuma iespējas liek domāt par karjeras virzību un jauniem izaicinājumiem. Basketbolists noslēdza interviju optimistiski, uzsverot, ka katrs solis sniedz iespēju mācīties un attīstīties gan profesionāli, gan personīgi. Ar šādu ilgtermiņa līguma piedāvājumu “Rīgas Zeļļi” pierāda, ka ir nopietni par saviem mērķiem un apņemšanos attīstīt Latvijas basketbola vidi. Freimaņa pieredze būs neatsverama šīs komandas attīstībai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas