"Nemaz nezināju, ka tas bija viņš" – Bļugers komentē kautiņu ar BalinskiHokejs
Foto un virsraksts: Delfi

"Nemaz nezināju, ka tas bija viņš" – Bļugers komentē kautiņu ar Balinski

Neparasta situācija uz ledus

Teodors Bļugers, uzbrucējs no Vankūveras "Canucks", nesen piedzīvojis neparastu un negaidītu mirkli Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā. Kaut arī hokejā cīņas nav nekas neparasts, sportista paša reakcija pēc kautiņa ar savu tautieti Uvi Balinski no Floridas "Panthers" ir izsistusi no ritma daudzus hokeja fanus.

Bļugera pārsteigums

Bļugers atklājis, ka uzreiz pēc kautiņa nemaz neapzinājās, ar ko viņš cīnās. "Nemaz nezināju, ka tas bija viņš," Bļugers atzina, izsakot savu pārsteigumu par to, ka viņš uz ledus sastapās ar kādu no saviem tautiešiem. Šī situācija viņam radījusi gan emocijas, gan smieklus, jo hokejs bieži mēdz nest negaidītas situācijas, un šī noteikti bija viena no tām.

Kaut kādas draudzības saites

Bļugera un Balinska attiecības izceltas kā pozitīvas, neskatoties uz agresīvo spēles elementu. "Mēs gan jau kaut kad pārrunāsim to, kad būs iespēja. Tādas situācijas ir daļa no spēles," piebilda Bļugers, tādējādi norādot, ka savā starpā hokejisti saprot, ka emocionālās situācijas uz ledus nepavisam nenozīmē personīgu konfliktu ārpus spēles.

Skats uz nākotni

Šis incidents ir radījis plašāku diskusiju par cīņām sports un kā tās ietekmē spēlētāju attiecības. Arvien vairāk cilvēku pievērš uzmanību tam, kā hokejisti spēj saglabāt draudzību, neskatoties uz sacensību intensitāti. Bļugers izteicies, ka turpinās vadīt savu spēli ar cieņu gan pret komandas biedriem, gan pret pretiniekiem, un cer, ka nākotnē šādas situācijas netiks pietuvotas personīgai līmenim.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas