• 2024. gada 3. septembris 16:03
  • NRA
  • 8

Rudens sezonas apavu ceļvedis - 9 “must have” modeļi

Rudens ikdienas burvība

Jaunās sezonas tuvošanās vienmēr ir saviļņojošs brīdis, kas saistās gan ar jauniem sākumiem, gan studijām, teātra repertuāru un sava veida «sazemēšanos». Rudens laiks ir ideāls brīdis, kad atjaunot savu garderobi, un ko gan vēl labāk šo procesu varētu papildināt, ja ne jauns apavu pāris? Rudenī apavi kļūst par svarīgu stila un komforta elementu, tāpēc mēs esam izveidojuši sarakstu ar 9 obligātiem modeļiem, kas katrai sievietei– un vīrietim– jābūt savā garderobē šajā sezonā.

1. Zābaki ar platformu

Zābaki ar platformu ir ne tikai ērti, bet arī stilīgi. Tie piešķir papildu augumu un lieliski sader ar biksēm, svārkiem un kleitām. Rudens sezonā šis modelis ir neaizvietojams, jo tas nodrošina siltumu un stabilitāti.

2. Ādas mokasīni

Mokasīni ir klasika, kas nevienu nevari atstāt vienaldzīgu. Ādas mokasīni ir viegli kombinējami ar gan oficiāliem, gan ikdienas apģērbiem. Tie padara tavu izskatu stilīgu un elegantu, pat ja esi ceļojuma skrējienā.

3. Sporta apavi

Rudens ir ideāls laiks, lai dotos pastaigā pa pilsētu vai dabu. Kvalitatīvi sporta apavi ne tikai nodrošina komfortu, bet arī piedāvā izsmalcinātību un stilu. Jaunākās tendences piedāvā dažādus krāsu un dizaina variantus, kas iederēsies ikvienā garderobē.

4. Zābaki līdz ceļgaliem

Zābaki līdz ceļgaliem ir ne tikai praktiski, bet arī ļoti modīgi. Tie ir ideāli piemēroti, lai kombinētu ar svārkiem un kleitām, piešķirot apģērbam eleganci. Šī sezonā ir pieejami dažādi modeļi, kas derēs ikvienai gaumei.

5. Ziemas zābaki ar siltinājumu

Lai gan rudens sākumā mēs varbūt vēl nesaskaramies ar sniegu, ir svarīgi domāt par siltumu. Ziemas zābaki, kas ir izgatavoti no siltākiem materiāliem, būs lielisks ieguldījums, kad laika apstākļi pasliktināsies.

6. Biker stilā zābaki

Biker stilā zābaki ir garants, ka nekad neiziesi no modes. Tiem piemīt spēcīgs raksturs un tie lieliski piestāv džinsu un ādas jaku kombinācijām, radot neformālu, bet stilīgu izskatu.

7. Ankle zābaki

Ankle zābaki ir universāli un stilīgi. Tie ir ideāli kombinējami ar biksēm, svārkiem un kleitām, piedāvājot daudzas variācijas un krāsas. Šis apavu modelis ir jābūt katras garderobes pamata elementam.

8. Platformas kurpes

Platformas kurpes ir ne tikai ērti, bet arī ļauj izcelties. Tās piešķir papildus augumu un ir lielisks risinājums dienām, kad vēlies justies ērti, bet arī izskatīties eleganti.

9. Rudenīgo toņu apavi

Šajā sezonā noteikti pievērs uzmanību krāsu paletei. Bagātīgas rudens krāsas, piemēram, bordo, olīvzaļā un ķieģeļu sarkana, padarīs tavu izskatu vēl šarmantāku. Neaizmirsti par atbilstošiem aksesuāriem, kas papildinās tavu stilu.

Noslēgumā

Rudens ir laiks, kad ir vērts mainīt savu stilu un iegādāties jaunu apavu pāri. Izvēlies vismaz dažus no šiem “must have” modeļiem un esi gatava katram jaunajam izaicinājumam, ko sezona piedāvā. Apavi palīdz ne tikai pieskaņot tavu stilu, bet arī gūt komfortu ikdienas gaitās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas