• 2024. gada 10. augusts 04:30
  • Delfi
  • 8

Sestdien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, bet termometra stabiņš uzkāps līdz +23

Laika prognoze sestdienai

Sestdien, 10. augustā, Latvijā gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, kas radīs atšķirīgas laika apstākļu pieredzes visā valstī. Kā liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes, termometra stabiņš varētu uzkāpt līdz +23 grādiem pēc Celsija, padarot šo dienu par patīkami siltu.

Īpaši apstākļi valsts austrumos

Tomēr, ja rietumos un centrālajos rajonos laika apstākļi būs salīdzinoši sausi un patīkami, valsts austrumos prognozēts lietus un pērkona negaiss. Šie apstākļi var ietekmēt ne tikai laika apstākļus, bet arī ikdienas aktivitātes. Tādēļ iedzīvotāji aicināti uzmanīties un ievērot piesardzību, jo pērkona negaisi var būt neprognozējami.

Ko sagaidīt no sestdienas

Kaut arī iespējama lietus atrašanās, vairumā valsts teritorijas sestdiena solās būt patīkama. Siltums un mākoņi var radīt lielisku vidi brīvā laika pavadīšanai. Pirmssvētku noskaņas un brīvdienu plāni var viegli atrast ceļu pie mīļotajiem, taču ieteicams pievērst uzmanību aktuālajām laika prognozēm, lai neierakstītu savus plānus lietus laikā.

Noslēgumā

Šī sestdiena kļūs par patīkamu dienu daudziem, galvenokārt tiem, kuri dzīvo valsts rietumu rajonos. Bet, kā vienmēr, ir svarīgi būt informētiem par laika apstākļiem, lai pilnībā izbaudītu brīvdienas. Turpināsim sekot LVĢMC sniegtajām prognozēm un sagatavosimies izmaiņām, kas var notikt, jo īpaši austrumu reģionā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas