Siksnam divi punkti Uzbekistānā, latviešu duelī Zviedrijā jaunpienācēja uzvar čempioniHokejs — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Siksnam divi punkti Uzbekistānā, latviešu duelī Zviedrijā jaunpienācēja uzvar čempioni

Uzbekistānā Siksnam divi punkti

Kazahstānas atklātajā čempionātā hokejā uzstādījusies situācija, kurā Latvijas hokejista Edgara Siksnas sniegums ir guvis plašu atzinību. Viņa pārstāvētā komanda Taškentas "Humo" spēlē pret Rudnijas "Gornyak" piedzīvoja zaudējumu ar 2:5. Tomēr Siksna, kurš šajā mačā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, pierādīja savu vērtību laukumā.

Aizsargs ar pozitīvu sniegumu

Edgars Siksna šajā sezonā ir palīdzējis "Humo" komandai, kopumā piecās spēlēs gūstot 0 vārtus un izdarot 4 rezultatīvas piespēles. Viņa labā spēle ir bijusi nozīmīga, neskatoties uz komandas zaudējumiem. Siksnas aizsardzības un uzbrukuma sadarbība turpina būt svarīga, lai komanda gūtu veiksmes.

Latviešu duelī Zviedrijā jaunpienācēja uzvara

Savukārt Zviedrijā notika ilgi gaidītā latviešu hokeja duelī, kurā jaunpienācēja, kas šo sezonu sāka ar teorētisku aizsardzību, spēja pārspēt iepriekšējo čempioni. Šis notikums parāda Latvijas hokeja talantu pieaugumu un jauno spēlētāju spējas sacensties augstā līmenī.

Kopsavilkums

Kā redzams, Latvijas hokejs piedzīvo strauju attīstību gan ārvalstīs, gan vietējās sacensībās. Edgara Siksnas veiksmīgā sniegšana Uzbekistānā un jaunpienācēju triumfs Zviedrijā apliecina Latvijas hokeja potenciālu un talantu bagātību. Cik ilgi šī tendence turpināsies, rādīs nākamie mači un spēlētāju progress saistībā ar viņu komandu panākumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas