Sildoša jēra zupa uz ugunskura pēc «Īstās latvju saimnieces» receptes
Dzīve un stils
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 07:38
  • LSM
  • 8

Sildoša jēra zupa uz ugunskura pēc «Īstās latvju saimnieces» receptes

Rudens garša un siltums

Silo jēra zupa ir ideāls ēdiens, kas palīdz sasildīties rudenīgajās dienās. Šī sātīgā un aromātiskā zupa ne tikai sniedz siltumu, bet arī rada lielisku iespēju pulcēt pie galda draugus un radus. Kā radīt šādu atmosfēru? Izmanto šī gada rudens lapu sagrābšanas talku kā ieganstu pulcēties kopā.

Ilzes Mitānes recepte

Latvijas Televīzijas raidījumā "Īstās latvju saimnieces" dalībniece Ilze Mitāne ir dalījusies ar savām slepenajām receptēm, kā sagatavot sildošo jēra zupu. Viņas pieeja ir vienkārša, un visiem pieejamiem produktiem. Kā apgalvo Ilze, galvenā sastāvdaļa ir kvalitatīvs jēra gaļas gabals, kas jāgatavo uz ugunskura, lai iegūtu īsto garšu.

Gatavošana uz ugunskura

Ugunskurs piešķir zupai īpašu, dūmu aromātu, kas padara to vēl gardāku. Gatavošanas procesā var pievienot sezonālus dārzeņus, piemēram, burkānus, kartupeļus un selerijas, kas ne tikai bagātinās zupas garšu, bet arī sniegs veselīgas vielas. Īpaši svarīgi ir izmantot svaigus produktus, lai zupā ienāktu patiesā rudens garša.

Noslēgumā

Sildoša jēra zupa ir ne tikai garšīgs ēdiens, bet arī lieliska iespēja apvienot ģimeni un draugus pasākumos, kur var izbaudīt dabu un kopā gatavot. Iedvesmojies no Ilzes Mitānes receptes un ļauj šim ēdienam kļūt par daļu no Tavas rudens tradīcijas!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas