Ugunsgrēkā dārza mājā bojā gājis cilvēksSabiedrība
Foto un virsraksts: Delfi

Ugunsgrēkā dārza mājā bojā gājis cilvēks

Traģiska ugunsgrēka iznākums Rīgā

Sestdien Rīgā, pie Lielvārdes šosejas, notika traģisks ugunsgrēks dārza mājā, kuras platība ir 25 kvadrātmetri (m²). Šī nelaime beidzās ar cilvēka bojāeju, kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), kas steidzās palīgā notikuma vietā.

Ugunsdzēsēju operatīvā rīcība

Uz notikuma vietu ieradās VUGD darbinieki, kuri nekavējoties ķērās pie ugunsgrēka dzēšanas. Ugunsdzēsēji strādāja intensīvi, lai novērstu liesmu izplatīšanos un nodrošinātu apkārtējo teritoriju drošību. Neraugoties uz viņu centieniem, ugunsgrēka izraisītie postījumi izrādījās liktenīgi.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta komentārs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests ir uzsvēris, ka šis traģiskais incidents ir atgādinājums par ugunsdrošības svarīgumu, īpaši objektos, kas nav pastāvīgi apdzīvoti. Iestāde aicina iedzīvotājus pievērst uzmanību ugunsdrošības noteikumiem un veikt profilaktiskus pasākumus, lai novērstu līdzīgas nelaimes.

Pēdējie notikumi un izmeklēšana

Līdz šim notika izmeklēšana par ugunsgrēka cēloņiem, taču konkrēta informācija par to, kāpēc izcēlies ugunsgrēks, vēl nav sniegta. Tiek gaidīta detalizētāka informācija, kas varētu palīdzēt izprast notikušā apstākļus un novērst līdzīgu traģēdiju atkārtošanos nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas