Jēkabpilī ārsti bez maksas konsultē pacientus labdarības akcijā «Dzīvo vesels»
Latvijā
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 08:21
  • LSM
  • 7

Jēkabpilī ārsti bez maksas konsultē pacientus labdarības akcijā «Dzīvo vesels»

Jēkabpils slimnīcā jau devīto gadu notiek labdarības akcija

Jēkabpils reģionālā slimnīca jau devīto gadu rīko labdarības akciju "Dzīvo vesels", kas kļuvusi par nozīmīgu pasākumu vietējā kopienā. Šī gada akcijā mediķi apvieno savus spēkus, lai sniegtu bezmaksas konsultācijas un operācijas, īpaši vēršoties pie sociāli mazaizsargātām sabiedrības grupām.

Bezmaksas konsultācijas un operācijas

Oktobris ir bijis intensīvs mēnesis, kad notikušas ārstu konsultācijas, kurās piedalījās daudzi iedzīvotāji, kuriem bija nepieciešama medicīniska palīdzība. Medicīnas profesionāļi ne tikai sniedza padomus un ieteikumus, bet arī veica pacientu atlasi bezmaksas operācijām, kas norisināsies novembrī. Šāda pieeja ļauj nodrošināt, ka cilvēki, kuriem var būt ierobežotas iespējas saņemt ārstēšanu citur, var saņemt būtisku palīdzību.

Kopienas atbalsts un iesaistīšanās

Aizvien pieaugošā vietējo iedzīvotāju atsaucība un atbalsts šai labdarības akcijai ir būtisks. Tas ne tikai uzsver sabiedrības solidaritāti, bet arī medicīnas personāla apņēmību strādāt, lai uzlabotu vietējo iedzīvotāju veselību un labklājību. Mediķi, brīvprātīgie un organizatori strādā roku rokā, lai nodrošinātu, ka šo akciju turpinās pēc iespējas vairāk gadu.

Noslēgumā

Labdarības akcija "Dzīvo vesels" Jēkabpilī ne tikai sniedz iespēju tām personām, kurām ir nepieciešama medicīniskā palīdzība, bet arī veicina izpratni par svarīgumu rūpēties par savu veselību un kopienas veselību kopumā. Akcijas panākumi liecina par to, cik svarīga ir solidaritāte un atbalsts, ko cilvēki var sniegt cits citam grūtībās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas