Ugunsgrēks laupījis viena cilvēka dzīvībuLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 11:45
  • NRA
  • 10

Ugunsgrēks laupījis viena cilvēka dzīvību

Ugunsgrēks Rīgā: traģiskā līdzība

Sestdien, 21. oktobrī, Rīgā pie Lielvārdes šosejas izcēlās ugunsgrēks, kurā bojā gāja viens cilvēks. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) informēja, ka ugunsgrēks izplatījās 25 kvadrātmetru platībā esošā dārza mājā.

Ugunsdzēsēju operatīvā rīcība

Ugunsgrēka izsaukums tika saņemts ap pusdienlaiku, un ugunsdzēsēji uz vietas ieradās nekavējoties. Neraugoties uz viņu centieniem, liesmas bija izplatījušās ļoti ātri, un dārza mājas iznīcināšana radīja nopietnus riskus dzīvībai. Diemžēl, šis traģiskais incidents noslēdzās ar cilvēka bojāeju.

Iemeslu izpēte un drošības apsvērumi

Šobrīd VUGD veic izmeklēšanu, lai noskaidrotu ugunsgrēka cēloni. Atgādinām, ka dārza mājās un lauku teritorijās bieži tiek izmantoti dažādi apkures un uguns avoti, kas varētu radīt riskus drošībai. Tādēļ ir svarīgi būt uzmanīgiem un sekot visiem drošības noteikumiem, lai novērstu līdzīgus nelaimes gadījumus nākotnē.

Atbalsts upuru tuviniekiem

Šis traģiskais notikums ir satricinājis gan vietējo sabiedrību, gan upura ģimenes locekļus. Vietējo pašvaldību un nevalstisko organizāciju pārstāvji aicina sniegt atbalstu un palīdzību cietušajiem, kā arī viņu tuvākajiem, kuri saskaras ar šādu neaprakstāmu zaudējumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas