Bļugers turpina krāt rezultativitātes punktus NHL, Šilova konkurentam spožs mačsHokejs
Foto un virsraksts: Delfi

Bļugers turpina krāt rezultativitātes punktus NHL, Šilova konkurentam spožs mačs

Teodors Bļugers turpina izcelties NHL

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers (Pittsburgh Penguins) turpināja demonstrēt izcilu sniegumu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), naktī uz svētdienu izceļoties ar rezultativitātes punktu otrajā mačā pēc kārtas. Bļugers, kurš jau iepriekš bija izrādījis savu potenci, kārtējo reizi apliecināja savas prasmes, palīdzot komandai sasniegt panākumus.

Šilova konkurents izcils Vankūverā

Kamēr Bļugers turnīrā turpina krāt punktus, Vankūveras "Canucks" vārtu vīrs Artūrs Šilovs saskaras ar spēcīgu konkurenci. Viņa konkurents Kevins Lankinens aizvadīja izcilu spēli, apliecinot savas prasmes vārtos un saglabājot komandu spēlē. Lankinena sniegums noteikti būs izaicinājums Šilovam, jo abi vārtsargi cīnās par vietu sastāvā.

Bļugera un Lankinena spēļu ietekme uz NHL

Abi spēlētāji, Bļugers un Lankinens, šobrīd ir aktīvi faktori savās komandās un lielā mērā ietekmē savu klubu rezultātus. Bļugera spēja gūt punktus attiecīgi nostiprina Penguins pozīcijas, kamēr Lankinens, ar savu izcilo sniegumu vārtos, palīdz "Canucks" cīnīties par augstākām pozīcijām NHL. Abas komandas pēc šīm spēlēm izrādās konkurētspējīgas un sagaida lielākus izaicinājumus sezonas turpinājumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas