Sieviete pēc klīniskās nāves: Es pabiju gan debesīs, gan ellē. Dievs lika man atgriezties, lai nodotu ziņu visiem dzīvajiemĀrzemēs
Foto un virsraksts: LA
  • šodien 00:03
  • LA
  • 7

Sieviete pēc klīniskās nāves: Es pabiju gan debesīs, gan ellē. Dievs lika man atgriezties, lai nodotu ziņu visiem dzīvajiem

Briesmīgā pieredze klīniskās nāves laikā

Kanzasas iedzīvotāja ir dalījusies ar šausminošu stāstu par savu pieredzi, kas notikusi, kad viņa 11 minūtes atradās klīniskās nāves stāvoklī. Šī neparastā pieredze bija tik intensīva, ka sieviete apgalvo, ka pabijusi gan debesīs, gan ellē.

Dieva vēstījums par atgriešanos

Sieviete stāsta, ka, piedzīvojot šo stāvokli, viņa saņēma Dieva vēstījumu, kas lika viņai atgriezties dzīvībā. Viņa uzskata, ka šī pieredze nav bijusi tikai sagadīšanās, bet tai ir dziļa jēga - nodot ziņu visiem dzīvajiem. Viņas vārdi ir pilni aizkustinošas patiesības par dzīvi un nāvi.

Pieredzes detaļas un emocijas

Sievete apraksta, kā, nonākot klīniskās nāves stāvoklī, viņa sastapās ar sajūtām un redzējumiem, kas pilnībā mainīja viņas skatījumu uz dzīvi. Viņa runā par mīlestības un gaismas sajūtu debesīs, pretstatā melniem un bīstamiem attēliem ellē. Šī kontrastējošā pieredze ir likusi viņai novērtēt katru mirkli, kas pavadīts uz zemes.

Pziņas ziņas citiem

Atgriežoties no šīs pieredzes, sieviete jūtas motivēta dalīties ar savu stāstu ar citiem. Viņas mērķis ir iedrošināt cilvēkus dzīvot, mīlēt un pienācīgi izturēties pret citiem. “Es gribu, lai cilvēki saprot, cik dzīve ir dārga un cik svarīgi ir būt laipniem un saprotošiem citiem,” viņa saka.

Sabiedrības reaģēšana un atbalsts

Sievietes stāsts ir izraisījis plašu rezonansi sabiedrībā, un daudzi cilvēki ir izteikuši atbalstu un interesi par viņas pieredzi. Šie stāsti par klīnisko nāvi bieži vien rada diskusijas par dzīves jēgu, ticību un patiesību par to, kas notiek pēc nāves. Sieviete cer, ka viņas dalīšanās ar pieredzi iedrošinās citus runāt par saviem piedzīvojumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas