Daudzu iemīļotā zīmola "Nolo" radītāja Viktorija Joniene paziņo, ka nolēmusi aiziet no modesPastaiga
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Daudzu iemīļotā zīmola "Nolo" radītāja Viktorija Joniene paziņo, ka nolēmusi aiziet no modes

Viktorija Joniene paziņo par aiziešanu no modes

Šovasar vietējo modes sabiedrību kā zibens no skaidrām debesīm pārsteidza ziņa, ka Latvijas tirgus var zaudēt vienu no veiksmīgākajiem tā spēlētājiem – zīmolu “Nolo”. Klīda runas, ka tās dibinātāja Viktorija Joniene, kuras radītais zīmols jau gadiem ir gūstams panākumus, nolēmusi atvadīties no modes biznesa.

Runa par aiziešanu no modes biznesa

Ar apdomātu lēmumu aiziet Viktorija gribēja novērst baumas un pārspriedumus, kas aktīvi klīda Latvijas modes aprindās. "Pastaiga" komanda, apzinoties situācijas nopietnību, nolemj pievērsties tieši Viktorijai un sniedz iespēju izskaidrot savu lēmumu.

Intervija ar Viktoriju Jonieni

Pēc intervijas Viktorija atklāja, ka lēmums par aiziešanu no modes nebija viegls. "Es jūtu, ka ir pienācis laiks, kad jāveic izmaiņas un jāieklausās sevī," viņa teica. "Mode ir bijusi mans dzīves darbs, bet tagad es vēlos pievērst uzmanību citiem projektiem un mērķiem, kas ir attīstījuši mani kā personību."

Nākotnes plāni un iespējas

Kā nākotnes plānus Viktorija minēja jaunu radošo projektu un iniciatīvu attīstīšanu, kas saistītas ar ilgtspējību un ekoloģiju, piebilstot, ka viņa vēl joprojām apņemas dot ieguldījumu modes industriā, bet citā veidā. "Es vēlos turpināt iedvesmot un atbalstīt jaunus talantus, kas ienāk šajā jomā," viņa piebilda.

Nolo zīmola mantojums

Zīmols “Nolo” ir iemantojis vietu Latvijas modes vēsturē, un Viktorijas aiziešana būs ievērojama zaudējums. Tomēr viņas radītā estētika un filozofija turpinās ietekmēt jaunos dizainerus, kuri vēlas iet pa līdzīgu ceļu. Viktorija sola saglabāt kontaktu ar modes pasu, jo lielu daļu no tās dzīves viņa ir pavadījusi šajā jomā. Noslēdzot interviju, Viktorija Joniene izteica cerību, ka viņas pieredze un stāsts iedvesmos citus nebaidīties meklēt mērķus ārpus ikdienas rutīnas un sekot saviem sapņiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas