Jaunmoku pils aicina rudens ceļojumā (+VIDEO)Kultūra
Foto un virsraksts: VS
  • šodien 08:32
  • VS
  • 5

Jaunmoku pils aicina rudens ceļojumā (+VIDEO)

Video skaties šeit

Jaunmoku pils – vēstures un kultūras dārgakmens

Jaunmoku pils, kurā apvienojušās neogotiskā stila formas ar jūgendstila elementiem, ir ne tikai arhitektūras šedevrs, bet arī vieta ar bagātu vēsturi. Šī pils, kas uzcelta 1901. gadā pēc arhitekta Vilhelma Bokslafa projekta, kalpoja kā Rīgas pilsētas galvas Džordža Armitsteda medību pils. Mūsdienās tā ir kļuvusi par iecienītu galamērķi, piedāvājot apmeklētājiem iespēju izbaudīt ne tikai kultūru, bet arī daba.

Koncertprogrammas "Imants Kalniņš. Imants Ziedonis. Laika zīmes." priekšnesums

Šajā rudenī Jaunmoku pils aicina visus uz īpašu notikumu. Latvijas valsts svētku noskaņās 15. novembrī plkst. 19.00 Muižas ēkas Kolonnu zālē notiks koncertprogramma "Imants Kalniņš. Imants Ziedonis. Laika zīmes." Klausītājiem būs iespēja izjust Imanta Ziedoņa dzeju un laikabiedru atmiņas, kas tiks papildinātas ar Imanta Kalniņa un Raimonda Paula dziesmām.

Intars Rešetins un mākslinieku sastāvs

Klausītājus koncertā pavadīs aktieris Intars Rešetins un dziedātāji Jānis Strazdiņš, Kristiāna Stirāne un Elvijs Bušs, kā arī mūziķi Jānis Miltiņš un Ivars Kalniņš. Caur viņu talantu un dzīves pieredzi tiks radītas atbildes par mīlestību, dzimtenes sajūtu un cilvēka misiju, izmantojot latviešu dižgaru daiļradi.

Svētku pasākumu plāns

Svētku ietvaros apmeklētāji tiks aicināti uz Atvērtās ekskursijas pirms koncerta plkst. 16.00, ko vadīs pils dāmas. Plkst. 17.00 varēs izbaudīt trīs kārtu maltīti, kā arī tiks piedāvāts dzērienu un uzkodu bārs. Sīkāka informācija par cenām un galdiņu rezervāciju ir pieejama vietnē pasakumi.jaunmokupils.lv.

Jaunmoku pils – ideāla vieta jūsu skaistākajiem mirkļiem

Jaunmoku pils sniedz ne tikai izglītojošas aktivitātes un ekskursijas, bet arī iespēju rīkot dažādus pasākumus un svinības, kā arī pārnakšņot viesnīcā. Tā ir vieta, kur izjust dabu un kultūru, savienojot pagātni ar mūsdienām. Aicinām ikvienu apmeklēt šo skaisto vietu un gūt neaizmirstamus mirkļus!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas