Eiropas viesnīcas, kas neļaus mierīgi gulēt! Topā iekļauta arī vieta no LatvijasĀrzemēs
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Eiropas viesnīcas, kas neļaus mierīgi gulēt! Topā iekļauta arī vieta no Latvijas

Neparasti piedzīvojumi Eiropā

Ja esat ceļotājs, kurš meklē nestandarta piedzīvojumus, tad jums jāzina, ka Eiropā ir vairākas viesnīcas, kas sola ne tikai naktsmieru, bet arī interesantas paranormālas pieredzes. „Iconic Life” ir izveidojis sarakstu ar spoku pārņemtajām viesnīcām, kurās, iespējams, sastapsiet neparastas parādības un drūmas atmosfēras.

Karostas cietuma hostelis – unikāls galamērķis no Latvijas

Šajā sarakstā neiztrūkstoši ir arī Latvija, kurā atrodas Karostas cietuma hostelis, kas ikgadējā viesa magnētu piesaista ne tikai ar savu unikālo arhitektūru, bet arī ar bagāto vēsturi. Šis cietums, kas tika uzcelts 1900. gadā, ir kļuvis par iecienītu mērķi gan vietējo, gan starptautisko ceļotāju vidū. Viesi bieži vien ziņo par spoku sastapšanu un noslēpumainām skaņām, kas ikdienā liek apšaubīt, vai šīs telpas ir patiešām tukšas.

Vēstures noslēpumi un spoku stāsti

Karostas cietumā ir bijusi ne tikai ieslodzīto dzīves telpa, bet arī vieta, kur norisinājušās traģiskas un dramatiskas lietas. Tā bagātā vēsture ir cēlonis tam, kāpēc šī vieta joprojām saņem apmeklētājus, kas vēlas piedzīvot ne tikai komfortu, bet arī vēsturisku atmosfēru. Viesu liecības par dīvainām parādībām piešķir papildu dimensiju šai viesnīcai, padarot to par neaizmirstamu galamērķi drosmīgiem ceļotājiem.

Piedāvājums drosmīgiem ceļotājiem

Ja esat apņēmies pārbaudīt savu drosmi un izjust kaut ko neparastu, tad Karostas cietuma hostelis ir ideāla vieta, kur doties. Šādas viesnīcas ne tikai piedāvā unikālu atmosfēru un bagātu vēsturi, bet arī sniedz iespēju sastapties ar pieredzēto, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku. Iespējams, jums būs laimējies satikt kādu no agrākajiem iemītniekiem un izjust šīs vietas burvību no jauna.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas