Dabas un mākslas mīļotājiem: Jūrmalā norisināsies rudens ekskursiju nedēļaZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Dabas un mākslas mīļotājiem: Jūrmalā norisināsies rudens ekskursiju nedēļa

Rudens ekskursiju nedēļa Jūrmalā

No 21. līdz 27. oktobrim Jūrmala aicina visus dabas un mākslas mīļotājus piedalīties rudens ekskursiju nedēļā. Šis pasākums ir lieliska iespēja iepazīt pilsētas bagātīgo kultūras mantojumu un gleznainos dabas skatus, kas rudens laikā iegūst īpašu burvību.

Dažādas aktivitātes un piedāvājumi

Exkursiju nedēļas laikā apmeklētājiem tiks piedāvātas dažādas aktivitātes, kas saistītas ar dabu un mākslu. Tiks organizētas tematiskas ekskursijas, radošās darbnīcas un izstādes, kurās varēs iepazīt vietējo mākslinieku darbus un unikālus dabas objektus.

Kā piedalīties?

Lai piedalītos ekskursiju nedēļā, apmeklētāji tiek aicināti reģistrēties iepriekš un pārbaudīt pasākumu grafiku, jo dalība dažās aktivitātēs var būt ierobežota. Jūrmalas tūrisma informācijas centrā būs pieejama visa nepieciešamā informācija par ekskursijām un radošajām darbnīcām.

Izbaudiet rudeni Jūrmalā!

Rudens ekskursiju nedēļa Jūrmalā ir ideāla iespēja ne tikai izbaudīt krāšņos rudens skatus, bet arī sākt radošu ceļojumu cauri mākslas pasaulēm. Neaizmirstiet paņemt līdzi fotokameru, lai iemūžinātu skaistākos brīžus un mirkļus, kā arī dalītos ar pieredzi sociālajos tīklos!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas