Bļugers ar rezultatīvu piespēli palīdz "Canucks" gūt uzvaru, Balinska "Panthers" papildlaikā pārspēj "Golden Knights"NHL
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 09:16
  • TV3
  • 4

Bļugers ar rezultatīvu piespēli palīdz "Canucks" gūt uzvaru, Balinska "Panthers" papildlaikā pārspēj "Golden Knights"

Teodors Bļugers palīdz "Canucks" gūt uzvaru

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien parādīja savu talantu, gūstot rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē. Viņa sniegums palīdzēja Vankūveras "Canucks" izcīnīt uzvaru, kas ir ikdienas darbs ikvienam lielajam sportistam, taču Bļugera sniegums izcēlās ar savu precizitāti un spēju redzēt laukumu.

"Canucks" izcīna "sauso" uzvaru

Vankūveras "Canucks" šajā spēlē pret pretiniekiem demonstrēja izcilu komandas spēli un aizsardzības stratēģiju, izsistot pretiniekus un ļaujot viņiem iegūt tikai nedaudz iespēju gūt vārtus. Arī vārtsargs Kevin Lankinens sniedza lielisku sniegumu, izsargājot visus pretinieku metienus, tādējādi izcīnot "sauso" uzvaru. Arī Artūrs Šilovs bija rezervē, liekot domāt par Vankūveras komandas gatavību un dziļumu.

Balinska "Panthers" uzvara papildlaikā

Tajā pat dienā Bļugera panākumi nebija vienīgie, kas priecēja Latvijas hokeja fanus. Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā Balinska "Panthers" savā laukumā spītējāt "Golden Knights", izcīnot uzvaru papildlaikā. Šī uzvara apliecināja komandas apņēmību un spēku, cīnoties līdz pēdējām sekunžu simtdaļām. Tas ir lielisks veids, kā iegūt nepieciešamo momentum pirms nākamajām spēlēm.

Latvijas hokeja spēlētāju ieguldījums

Abas šīs spēles vēlreiz parādīja Latvijas hokeja spēlētāju būtisko ieguldījumu starptautiskajā hokeja arēnā. Bļugers un Balinska "Panthers" uzvara ir apliecinājums tam, ka Latvijas hokejs turpina attīstīties un gūt panākumus pasaulē. Hokeja fani ar nepacietību gaida nākamās spēles, cerot uz vēl lielākiem sasniegumiem un zvaigznēm uz ledus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas