Carnikavas vidusskola izrādījās sportiskākā Latvijā (+VIDEO)Sports
Foto un virsraksts: VS
  • šodien 07:25
  • VS
  • 3

Carnikavas vidusskola izrādījās sportiskākā Latvijā (+VIDEO)

Video skaties šeit

Sacensību mērķis un nozīme

Latvijas skolu čempionāta svaru stieņa spiešanā guļus "Latvijas spēcīgākā skola - 2024" sacensības Carnikavā, kuras norisinājās jau trešo gadu, ir vērstas uz veselīga dzīvesveida popularizēšanu Latvijā. Šīs sacensības nodrošina iespēju jauniešiem izpaust savu sportisko garu, kā arī veicina interesi par pauerliftinga sportu. Organizatīvie darbinieki izsaka pateicību Latvijas Pauerliftinga federācijai par atbalstu un dalībnieku skaita palielināšanu nākotnē.

Sacensību rezultāti

Sacensībās piedalījās četras skolas: Carnikavas vidusskola, Rīgas 13.vidusskola, Rīgas būvniecības koledža un Ādažu vidusskola. Carnikavas vidusskola izcēlās ar lieliskiem panākumiem, iegūstot 1. vietu kopvērtējumā. Absolūti labākās jaunietes bija: 1. Madara Matisone (Carnikavas vidusskola) - 20 kg 2. Amanda Paula Rukmane (Ādažu vidusskola) - 27,5 kg 3. Madara Anna Eglīte (Carnikavas vidusskola) - 35 kg Savukārt absolūti labākie jaunieši bija: 1. Dmitrijs Stankevičs (Carnikavas vidusskola) - 137,5 kg 2. Jānis Bērziņš (Rīgas 13.vidusskola) - 80 kg 3. Markuss Jēkabsons (Rīgas būvniecības koledža) - 70 kg

Carnikavas vidusskolas lepnums

Carnikavas vidusskola ir īpaši lepnā pozīcijā, kļūstot par vissportiskāko skolu Latvijā. Skolas pasniedzēji un audzēkņi aktīvi iesaistās sportiskajās aktivitātēs, ar mērķi iepazīstināt jaunatni ar pauerliftinga disciplīnām. Šāda veida sacensības ne tikai attīsta fizisko sagatavotību, bet arī veido komandas garu un veicina sportisko kultūru.

Video ieskats

Vairāk par sacensību gaitu un dalībnieku sniegumu varat noskatīties mūsu pielikumā pievienotajā video. Tas atspoguļo ne tikai sacensību intensitāti, bet arī jauniešu entuziasmu un aizrautību, kas ir būtiska sporta dzīves sastāvdaļa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas