Lidojums ar «airBaltic,» bet jākāpj nomātā lidmašīnā – pasažieri neapmierināti
Ekonomika
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 09:19
  • LSM
  • 5

Lidojums ar «airBaltic,» bet jākāpj nomātā lidmašīnā – pasažieri neapmierināti

Neapmierinātība ar lidojumiem

Pasažieri, kuri iegādājušies biļetes lidojumam ar nacionālo lidsabiedrību «airBaltic», bieži vien saskaras ar nepatīkamu pārsteigumu – viņi ir spiesti lidot ar citu kompāniju nomātām lidmašīnām. Šī situācija ir radījusi plašu sabiedrības neapmierinātību, jo daudziem šķiet, ka iegādājoties biļeti “airBaltic”, viņi ir pelnījuši kvalitatīvu lidojumu tieši ar nacionālo pārvadātāju.

Sociālo tīklu sašutums

Sociālās saziņas platformās ir izskanējušas daudzas sūdzības par šo situāciju. Pasažieri dalās ar saviem viedokļiem, paužot sašutumu par to, kāpēc iegādāti lidojumi ar «airBaltic» nerealizējas atbilstoši gaidām. “Kāpēc es maksāju par biļeti, ja man ir jālido ar citu kompāniju?” jautā viens no pasažieriem, piedaloties diskusijās internetā.

Latvijas Televīzijas viedoklis

Arī Latvijas Televīzijas raidījums "4.studija" saņēmis vairākas skatītāju sūdzības par šo situāciju, skaidri norādot uz sabiedrības interesi un neapmierinātību. Skatītāji jautā: “Kāpēc mēs bieži nelidojam ar pašām «airBaltic» lidmašīnām, bet gan ar nomātām?” Šis jautājums uzsver nepieciešamību pēc skaidrības un uzticības no nacionālā pārvadātāja puses.

Kāpēc notiek šīs izmaiņas?

«airBaltic» ir norādījusi, ka šāds lidojumu organizēšanas veids ir saistīts ar dažādiem operatoru grafikiem un pieejamo resursu optimizāciju. Tomēr pasažieri joprojām jūtas pievilti, kad nonāk situācijā, kad viņiem jāizmanto citu kompāniju pakalpojumi. Šādas situācijas var negatīvi ietekmēt ne tikai pasažieru pieredzi, bet arī uzņēmuma reputāciju.

Nākotnes perspektīvas

Lai mazinātu pasažieru neapmierinātību, «airBaltic» būtu jāapsver iespējas uzlabot saziņu ar klientiem un sniegt skaidrākas atbildes par lidojumu organizācijas procesu. Sabiedrības uztraukuma mazināšanai varētu palīdzēt arī biežāk publicēt informāciju par iemesliem, kādēļ notiek šādas izmaiņas un kā tos plānots novērst nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas