"SmartLynx" rekordgads pie apvāršņa: Latvijas aviokompānijas vadītājs atklāj nākotnes plānusEkonomika/Delfi plus/Delfi bizness
Foto un virsraksts: Delfi

"SmartLynx" rekordgads pie apvāršņa: Latvijas aviokompānijas vadītājs atklāj nākotnes plānus

SmartLynx izvirzās uz priekšu

Latvijas aviokompānija "SmartLynx" šobrīd atrodas uz rekordu sliekšņa. Lai gan mediju uzmanībā bieži parādās nacionālā aviokompānija "airBaltic", "SmartLynx" ir pierādījusi, ka tā ir vērā ņemama konkurente, spējot sasniegt ievērojamus panākumus un stūrakmeņus aviācijas nozares attīstībā.

Rekordpeļņas prognoze

Edvins Demeņus, kurš šī gada februārī uzsāka darbu kā "SmartLynx" izpilddirektors, intervijā "Delfi Bizness" atklāja, ka nākamajā gadā uzņēmums gaida peļņas rekordu. Šāds panākums ir īpaši nozīmīgs, ņemot vērā aviācijas nozares izaicinājumus pēdējos gados, īpaši pandēmijas laikā.

Pandēmijas seku atveseļošanās

Demeņus uzsver, ka pēdējā laikā nozares atgūšanās ir bijusi ievērojama, un "SmartLynx" ir spējuši pielāgoties jauniem tirgus apstākļiem. Viņš arī norāda uz to, ka aviokompānijas elastība un spēja reaģēt uz mainīgajām situācijām ir ļāvusi uzņēmumam nostiprināt savas pozīcijas tirgū.

Boeing problēmu potenciālais ieguvums

Interesanti, ka "Boeing" problēmas, kas saistītas ar lidmašīnu piegādēm un ražošanas apturēšanu, faktiski ir labvēlīgi ietekmējušas "SmartLynx". Demeņus skaidro, ka situācijas rezultātā ir radušās vairākas izdevības, kas ļāvušas uzņēmumam palielināt pasažieru skaitu un izstrādāt jaunas maršrutu iespējas.

Nākotnes plāni un sadarbība ar airBaltic

Runājot par nākotnes plāniem, Demeņus atklāj, ka "SmartLynx" apsver iespēju tev veidot ciešāku sadarbību ar nacionālo aviokompāniju "airBaltic". Šāda partnerība var radīt sinerģiju, kas uzlabos pakalpojumu kvalitāti un klientu pieredzi, ļaujot abām aviokompānijām būt konkurētspējīgākām, piedāvājot plašāku maršrutu tīklu.

Secinājums

"SmartLynx" strauji virzās uz priekšu, un ar Demeņa vadību tā gatavojas ierakstīt savu vārdu Latvijas aviācijas vēsturē. Sniegtā intervija notiek sapņu virzienā un apliecina, ka Latvijas aviācijas nozare ir izmantojusi pandemiju kā iespēju attīstīties, gatavojoties jauniem izaicinājumiem nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas