Šmits un Žagars jauno Eirolīgas sezonu Turcijas grandu rindās sāk ar panākumiemZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Šmits un Žagars jauno Eirolīgas sezonu Turcijas grandu rindās sāk ar panākumiem

Šmits un Žagars uzvar Turcijā

Latvijas basketbolisti Rolands Šmits un Žanis Žagars jauno ULEB Eirolīgas sezonu uzsākuši ar panākumiem, sekmējot savas komandas "Anadolu Efes" uzvaru pirmajā spēlē. Šmits deklarēja savas prasmes, guvot sešus punktus svarīgajā mačā pret Boloņas "Virtus", ko vadīja Luka Banki.

Spēles gaita un izšķirošie momenti

Spēles laikā Šmits sevi pierādīja ne tikai ar punktiem, bet arī ar aktīvu dalību aizsardzībā, palīdzot "Anadolu Efes" izcīnīt uzvaru. Mača iznākums nebija viegli prognozējams, taču Latvijas basketbolista sniegums likās izšķirošs, ņemot vērā, ka Boloņas komandā nebija piedalījies pieredzējušais spēlētājs Andrejs Gražulis.

Pirmie panākumi un turpmākie izaicinājumi

"Anadolu Efes" uzvara ir būtisks signāls par komandas potenciālu šajā sezonā, un Šmits kopā ar Žagaru cer turpināt izcili pārstāvēt Latvijas basketbola vārdu Eiropā. Visi acenis ir pievērsti uz nākamajām spēlēm, kurās viņiem būs jāpierāda savas spējas pret vēl spēcīgākām komandām.

Noslēguma domas

Jaunā Eirolīgas sezonas sākums ir solīgs, un latviešu basketbolisti apstiprina, ka var sevi pierādīt arī spēcīgākajās līgās. "Anadolu Efes" fani var justies optimistiski par komandas sniegumu, kurā ir vairākas Latvijas basketbola zvaigznes.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas