• 2024. gada 12. jūlijs 07:26
  • TV3
  • 7

Star FM ziņas: Bauskā ievērojami vētras postījumi; Baidena pārteikšanās NATO samitā atkal raisa šaubas

Bauskā ievērojami vētras postījumi

Radio “Star FM” ziņas 12. jūlijā no 7.00 līdz 10.00 stundās ziņoja par ievērojamiem vētras postījumiem Bauskā. Pēc pēdējo stundu datiem, vēja ātrums sasniedza līdz pat 100 km/h, izraisot kaitējumu daudzās mājās un apvidū. Brīdinājumi par vētru vēl aizvien ir spēkā, tāpēc iedzīvotājiem tiek lūgts izvairīties no nevajadzīgām aktivitātēm un uzmanīgi sekot laika prognozēm.

Baidena pārteikšanās NATO samitā atkal raisa šaubas

Viens no galvenajiem tematiem, kuru apsprieda Radio “Star FM” ziņu raidījumā, bija ASV prezidenta Džoa Baidena pārteikšanās NATO samitā. Pēc nesenās konferences, kurā Baidena sniegtā uzruna izraisīja daudzu šaubas un neapmierinātību no dažu dalībvalstu puses, valda satraukums par ASV lomu NATO un tās spēju nodrošināt sabiedrības drošību.

Pēdējās domas

Bauskas vētras postījumi un ASV prezidenta pārteikšanās NATO samitā noteikti ir izraisījuši daudz diskusiju un šaubu sabiedrībā. Ir svarīgi turpināt sekot jaunākajai informācijai un neraustīt pasaules notikumus. Lai uzzinātu vairāk par šiem un citiem aktuālajiem notikumiem, nepalaist garām Radio “Star FM” ziņas katru dienu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas