• 2024. gada 29. jūlijs 07:45
  • TV3
  • 8

Star FM ziņas: Latvijā spēkā sarkanais brīdinājums; Rīgas sabiedriskajā transportā šodien darbojas "vētrasa biļetes"

Star FM ziņas: Sarkanais brīdinājums Latvijā

Radio “Star FM” ziņo, ka šodien, 29. jūlijā, Latvijā ir spēkā sarkanais brīdinājums. Prognozētie laikapstākļi sola intensīvas lietusgāzes un stipru vēju, kas var radīt nopietnas problēmas gan ceļu satiksmē, gan ikdienas dzīvē. Meteorologi aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un sekot līdzi oficiālajiem paziņojumiem.

Rīgas sabiedriskais transports un "Vētrasa biļetes"

Ņemot vērā laika apstākļus, Rīgas sabiedriskajā transportā šodien būs pieejamas "vētrasa biļetes". Šī iniciatīva ir ieviesta, lai atvieglotu ceļošanu pasažieriem, kuriem ir nepieciešams pārvietoties Rīgā spēcīgu vēju un lietus dēļ. “Vētrasa biļetes” kalpos kā elastīgs risinājums, ļaujot pasažieriem mainīt savus brauciena plānus, un sniegs papildu komfortu visiem, kas dodas pa pilsētas ielām.

Regulāras ziņas katru stundu

Atgādinām, ka Radio “Star FM” ziņas tiek pārraidītas katru stundu un apaļo pusstundu, sākot no 7.00 līdz 10.00. Šajā laikā klausītāji var saņemt aktuālākās ziņas par laikapstākļiem, satiksmes ierobežojumiem un citām svarīgām norisēm valstī. Sekojiet “Star FM” ēteram, lai paliktu informēti par visiem svarīgajiem notikumiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas