Tanaks: "Ja Noivils brauks ar prātu, man nav izredžu uz titulu"Motoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Tanaks: "Ja Noivils brauks ar prātu, man nav izredžu uz titulu"

Tanaks pārdomā titula izredzes

Igaunijas autosportists Ots Tanaks ir vienīgais pilots, kurš šajā WRC sezonā joprojām saglabā matemātiskās iespējas cīnīties par pasaules čempiona titulu. Pirms pēdējā posma Japānā Tanaks ir apzinājies, ka, lai iegūtu titulu, viņam būs nepieciešams ne tikai izcīnīt uzvaru, bet arī paļauties uz sava galvenā konkurenta, Tjerī Noivila, neveiksmēm.

Noivila stratēģija

Tanaks norāda, ka Noivils ir pieredzējis un gudrs pilots, kurš spēj pieņemt saprātīgus lēmumus trasē. “Ja Noivils brauks ar prātu, man nav izredžu uz titulu,” atzīmē Tanaks. Igaunim ir ļoti maz cerību uz panākumu, ja Tjerī nevēlēsies riskēt un pieļaut kļūdas, kas varētu viņam maksāt titulu.

Ots Tanaka nodoms

Lai gan izredzes uz titulu ir minimālas, Tanaks ir apņēmies darīt visu iespējamo, lai izcīnītu uzvaru gan sacensībās, gan cīņā par kopvērtējumu. “Es turpināšu cīnīties un darīšu visu, kas man pa spēkam,” viņš piebilst. Ots uzsver, ka sacensības Japānā būs svarīgas ne tikai titula izredžu dēļ, bet arī tāpēc, ka katrs punkts var ietekmēt nākotnes perspektīvas.

Verdikts un nākotne

Lai arī situācija izskatās sarežģīta, Tanaks nav zaudējis cerību. Viņa apņēmība un vēlme sacensties par visu varētu būt motivācija ne tikai pašam pilotam, bet arī citiem, kas seko līdzi WRC notikumiem. Beigās atkarībā no visām sastāvdaļām un sacensību gaita, paliek cerība, ka pozitīva attieksme un izsistēšanās varēs novest pie negaidītiem rezultātiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas