Cēsīs pie stūres pieķerts jaunietis bez auto vadīšanas tiesībām, bet ar burciņu marihuānasReģionos
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 17:52
  • NRA
  • 9

Cēsīs pie stūres pieķerts jaunietis bez auto vadīšanas tiesībām, bet ar burciņu marihuānas

Incidenta apraksts

Cēsīs noticis nepatīkams incidents, kad jaunietis pie stūres tika pieķerts braucam bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policija saņēma ziņojumu par aizdomīgu automašīnu, kuras vadītājs tika pamanīts veicot dīvainas manevrēšanas darbības. Nepilngadīgā braukšanas stils acīmredzami nebija pieredzējuša autovadītāja raksturīgs, kas uzmodināja policistu uzmanību.

Burciņas slēpšanas mēģinājums

Satiksmē iekļuvušais jaunietis, saprotot, ka policija ir uz viņa pēdām, mēģināja slepeni paslēpt burku ar marihuānu, kas atradās viņa rīcībā. Diemžēl šis mēģinājums bija veiksmīgs tikai uz īsu brīdi, jo policijas darbinieki ātri vien pamanīja aizdomīgu rīcību un veica pārbaudi.

Policijas reakcija un sekas

Policija, savukārt, reaģēja nekavējoties, veicot detalizētāku pārbaudi. Pēc burkas atradšanas un tās sat contenta pārbaudīšanas, likumsargi noskaidroja, ka tā saturēja marihuānu. Jaunietis tika aizturēts un nākamajā dienā tika izvirzītas apsūdzības par nelikumīgu narkotisko vielu glabāšanu, kā arī par transportlīdzekļa vadīšanu bez attiecīgām tiesībām.

Sekas un sabiedrības reakcija

Šis incidents ir izraisījis plašu sabiedrības rezonansi, jo latvijā vērojama pieaugoša satraukuma sajūta par narkotiku lietošanu jauniešu vidū. Daudzi jautā, kādi pasākumi tiek veikti, lai mazinātu šo problēmu un vai tie ir pietiekami efektīvi. Speciālisti uzsver, ka izglītība par apreibinošo vielu bīstamību ir svarīgākais solis pretī sabiedrības drošībai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas