Tuvojoties vēlēšanām, Valmieras novada pašvaldība atjauno ekskursijas kopā ar mēru
Latvijā
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 16:14
  • LSM
  • 17

Tuvojoties vēlēšanām, Valmieras novada pašvaldība atjauno ekskursijas kopā ar mēru

Valmieras novada pašvaldības iniciatīva

Tuvojoties gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, Valmieras novada pašvaldība ir uzsākusi jaunu iniciatīvu, aicinot iedzīvotājus piedalīties ekskursijās kopā ar novada mēru Jāni Baiku. Šī aktivitāte ir lieliska iespēja, kā iepazīt Valmieras novada attīstības plānus un aktualitātes, kā arī dot iespēju iedzīvotājiem izteikt savas domas un priekšlikumus.

Ekskursiju mērķi

Ekskursijas mērķis ir veicināt dialogu starp pašvaldību un iedzīvotājiem, radot platformu, kurā var atklāt un apspriest dažādas problēmas un iespējas novadā. Jānis Baiks uzsver, ka šādas tikšanās ir svarīgas, lai uzklausītu cilvēku viedokļus un veidotu ciešāku saikni starp pašvaldību un tās iedzīvotājiem.

Ekskursiju plāns un aktivitātes

Ekskursijas norisināsies katru nedēļu, piedāvājot ne tikai pastaigas pa Valmieru un tās apkārtni, bet arī iespēju apmeklēt vietējos objektus un iepazīties ar jaunākajām iniciatīvām, ko realizē pašvaldība. Iedzīvotāji aicināti pieteikties iepriekš, lai nodrošinātu vietu ekskursijā un iegūtu detalizētāku informāciju.

Iedzīvotāju reakcijas

Pirmajās ekskursijās jau piedalījušies daudzi novada iedzīvotāji, un reakcija ir bijusi pozitīva. Iedzīvotāji novērtē iespēju tikties ar savu mēru un gūt labāku izpratni par Valmieras novada attīstību. Tāpat viņi pauž cerības, ka šādas iniciatīvas turpināsies arī pēc vēlēšanām, veicinot aktīvu līdzdalību un kopienas apziņu.

Nobeigums

Valmieras novada pašvaldības ekskursijas ar mēru Jāni Baiku ir piemērs tam, kā pašvaldība var veidot atklātu un produktīvu dialogu ar saviem iedzīvotājiem. Šī iniciatīva ne tikai mudina iedzīvotājus piedalīties novada dzīvē, bet arī stiprina vietējo kultūru un kopienu. Gaidām turpmākās ekskursijas un ceram uz aktīvu iedzīvotāju iesaisti!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas