Ar līdz šim lielāko delegāciju Latvija piedalās 30. pasaules mūzikas forumā «WOMEX»
Kultūra
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 13:31
  • LSM
  • 10

Ar līdz šim lielāko delegāciju Latvija piedalās 30. pasaules mūzikas forumā «WOMEX»

Lielākais pasaules mūzikas forums

No 23. oktobra līdz svētdienai Lielbritānijā norisinās lielākais pasaules mūzikas forums "WOMEX". Šis pasākums ir kļuvis par būtisku platformu mūziķiem, producentiem un nozares profesionāļiem, ļaujot tiem apmainīties ar idejām, pieredzi un veidot jaunus sadarbības projektus.

Latvijas delegācija

Šogad Latvija piedalās ar līdz šim lielāko delegāciju, kas apliecina pieaugošo interesi par Latvijas muzikālo kultūru un tās starptautisko atpazīstamību. Mūziķi un nozares pārstāvji ir apņēmības pilni prezentēt Latvijas mūzikas bagātību un daudzveidību.

Ceļojums uz Mančestru

Daļa no Latvijas delegācijas vēl ir ceļā uz Mančestru, kur notiks forums, kamēr citi jau ir ieradušies un aktīvi strādā pie Latvijas stenda sagatavošanas. Tas ir svarīgs solis, lai piesaistītu starptautisko uzmanību un veicinātu Latvijas mūzikas popularitāti ārvalstīs.

Gaidas un cerības

Latvijas delegācijas dalībnieki ir optimistiski noskaņoti par gaidāmajām iespējām forumā. Viņi cer uz jauniem kontaktiem, sadarbībām un iespēju dalīties ar saviem muzikālajiem stāstiem, kas varētu veicināt Latvijas kultūras izplatību pasaulē.

Noslēgumā

"Women's World Music Expo" ir ne tikai iespēja mūziķiem no visas pasaules, bet arī platforma, kas veicina kultūras apmaiņu un jaunu radošu ideju attīstību. Latvijas delegācija ir gatava ņemt dalību šajā nozīmīgajā pasākumā un izcelt mūsu mūziķu talantus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas