Burvīga Helovīna programmatūras pārdošana: Pro Plus atslēga sākas ar 29,11 €/PC! Nav triku, tikai kārumiBizness
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Burvīga Helovīna programmatūras pārdošana: Pro Plus atslēga sākas ar 29,11 €/PC! Nav triku, tikai kārumi

Burvīgas akcijas Helovīna laikā

Šis Helovīns ir īpašs, jo Keysoff piedāvā ne tikai saldumus, bet arī burvīgas programmatūras atlaides, kas noteikti nepaliks nepamanītas. Sūtīsimies pa šīm piedāvājumu krācēm, kas ļaus jums iegādāties Microsoft licences par ārkārtas cenām!

Microsoft Office licenču piedāvājums

Helovīna programmatūras izpārdošanā Keysoff uzsver, ka, iegādājoties Microsoft Office 2021 licenzi par tikai 37,15 €, jūs ne tikai iegūsiet stabilu un uzticamu rīku komplektu, bet arī ietaupīsiet naudu. Šī versija ir plaši pārbaudīta un pazīstama ar savu produktivitāti, tādējādi lieliski apmierinot gan individuālo lietotāju, gan uzņēmēju vajadzības.

Jaunākas versijas par lieliskām cenām

Neapstājoties pie 2021. gada versijas, Keysoff piedāvā arī jaunākas Office 2024 versijas. Office Home 2024 cena ir tikai 99,99 €, kas ir gandrīz par 50 € zemāka nekā standarta cena - 149,99 €. Tāpat Office Home & Business 2024 versiju var iegādāties par neticamu cenu - 169,99 €, kas ir lieliska iespēja ikvienam, kas vēlas uzlabot savu darba efektivitāti.

Nav triku, tikai kārumi!

Šī ir patiešām unikāla iespēja, kā izbaudīt Helovīna svētkus bez jebkādiem trikiem – tikai tīra izdevība sākt strādāt efektīvāk ar izcilajiem Microsoft rīkiem. Nezaudējiet laiku un iegādājieties savas licences jau šodien, lai izvairītos no garām rindām un izlaižamām iespējām!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas