Bija redzamas tikai pēdas! Sieviete 7 stundas iesprūdusi kājām gaisā, mēģinot izvilkt mobilo telefonu; viņas glābšana izvēršas vērienīgā operācijāIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Bija redzamas tikai pēdas! Sieviete 7 stundas iesprūdusi kājām gaisā, mēģinot izvilkt mobilo telefonu; viņas glābšana izvēršas vērienīgā operācijā

Neparasts incidents Austrālijā

Austrālijas Jaunās Dienvidvelsas štatā notika neparasta glābšanas operācija, kurā piedalījās gan vietējie varasiestādes, gan glābšanas dienesti. Sieviete, cenšoties izvilkt savu iekritušo mobilo telefonu, bija iesprūdusi starp diviem lieliem akmeņiem ar galvu uz leju.

700 minūtes bez palīdzības

Sieviete pavadīja 7 stundas, esot šādā dīvainā situācijā, līdz glābēji beidzot ieradās. Šobrīd nav atklāti, kāpēc viņa centās glābt telefonu, iespējam iegūstot iespēju sazināties ar apkārtējiem, taču šī rīcība izrādījās dzīvības bīstamāka, nekā viņa varēja iedomāties.

Glābšanas operācija

Glābšanas process nebija viegls. Glābējiem nācās izmantot speciālu aprīkojumu, lai droši izvilktu sievieti no akmeņu spraugas. Operācija bija komplekss uzdevums, jo bija nepieciešams ne tikai izpētīt situāciju, bet arī nodrošināt sievietes drošību visā procesā.

Visbeidzot – atbrīvota

Pateicoties glābēju profesionalitātei un ātrajai rīcībai, sieviete tika izvilkta un nodota medicīniskai palīdzībai. Lai arī situācija bija bīstama un mulsinoša, viņa tika apsveikta par savu drosmi un apņēmību. Šis notikums kalpo kā atgādinājums par nepieciešamību būt piesardzīgiem, izmantojot telefonu sēžot vai stāvot bīstamās vietās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas