Festivāls «Bildes» - ar muzikālo ģimeņu, dziesminieku un seno Austras bērnu koncertuKultūra
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 16:03
  • NRA
  • 12

Festivāls «Bildes» - ar muzikālo ģimeņu, dziesminieku un seno Austras bērnu koncertu

Festivāls «Bildes» – iedvesmojoša muzikālā pieredze visai ģimenei

Festivāls «Bildes» šogad piedāvā visiem mūzikas mīļotājiem unikālu iespēju piedalīties sirsnīgā pasākumā, kurā izskanēs gan pazīstamu mūziķu, gan viņu bērnu priekšnesumi. Šis festivāls ir ne tikai muzikāls, bet arī ģimenisks, veicinot radošumu un sadarbību starp paaudzēm.

Ģimeniska gaisotne un populāri izpildītāji

Koncerts «Ielūdz «Bilžu» mūziķi un viņu bērni» notiks VEF Kultūras pils Kamerzālē svētdien, 27. oktobrī. Šajā pasākumā piedalīsies labi zināmi mākslinieki, kuru talants tiks apvienots ar jaunāko paaudžu enerģiju un entuziasmu. Tas ir lielisks veids, kā redzēt mūziķus jaunā gaismā un iepazīt viņu bērnu muzikālos talantus.

Dziesminieku koncerts – iedvesmas avots

Festivāla turpinājums ir dziesminieku koncerts, kurš notiks 29. oktobrī. Tas solās būt neaizmirstams pasākums, kas pulcēs mūzikas fanus, piedāvājot neskaidru emociju gammu un iedvesmojošas melodijas. Dziesminieki dalīsies ar savām stāstiem un dziesmām, radot īpašu atmosfēru, kas apvieno visus mūzikas draugus.

Austras Pumpures mūzika un seno Austras bērnu izpildījums

Festivāla noslēgumā, 30. oktobrī, klausītājus priecēs speciāls koncerts, kurā izskanēs dziesmas no Austras Pumpures veidotajām Imanta Kalniņa dziesmu programmām. Seno Austras bērnu izpildījumā atskanēs melodijas, kas jau gadiem ilgi ir iemīļotas un pieminētas Latvijas muzikālajā kultūrā. Šis koncerts neapšaubāmi sniegs īpašu emocionālo pieredzi visiem apmeklētājiem.

Secinājums

Festivāls «Bildes» piedāvā unikālu iespēju apmeklētājiem izbaudīt muzikālu pieredzi, kas savieno dažādas paaudzes un veido ģimenisku atmosfēru. Nezaudējiet iespēju piedalīties šajos aizraujošajos koncertos un gūt neaizmirstamus atmiņas!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas