VIDEO: par smaga nozieguma izdarīšanu tiek meklētas video redzamās personasZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

VIDEO: par smaga nozieguma izdarīšanu tiek meklētas video redzamās personas

Video skaties šeit

Likumsargu aicinājums iedzīvotājiem

Iestādes aicina visus Latvijas iedzīvotājus būt uzmanīgiem un sniegt jebkādu informāciju par divām personām, kuras redzamas video ierakstos, kas saistīti ar smagu noziegumu izdarīšanu. Šis aicinājums ir izvirzīts pēc notikušā gadījuma, kas radījis bažas sabiedrībā.

Par notikušo noziegumu

Ņemot vērā nopietnību, ar kādu ir notikusi nozieguma izdarīšana, likumsargi aicina visus, kuri varētu sniegt liecības vai informāciju, sazināties ar policiju. Noziedzīga nodarījuma detaļas ir joprojām pakļautas izmeklēšanai, un ir svarīgi iegūt pēc iespējas vairāk informācijas, lai noskaidrotu visus apstākļus.

Video materiālu nozīme

Video ieraksti ir izrādījušies nepārprotami svarīgi šajā izmeklēšanā. Likumsardzības iestādes uzsver, ka pat nelielas detaļas no šī videomateriāla var palīdzēt identificēt personas un vietas, kas saistītas ar noziegumu. Tādēļ tiek lūgts iedzīvotājus uzmanīgi aplūkot video un sniegt informāciju, ja kādam ir kāda atpazīstama informācija.

Aicinājums sadarboties

Likumsargi uzsvērti uzrunā sabiedrību – jūsu palīdzība var būt izšķiroša. Ja kāds ir redzējis video un spēj atpazīt šīs personas vai ir redzējis kaut ko aizdomīgu ap šo laiku, aicina nekavējoties sazināties ar policiju. Tiks pieņemta ļaudis, kuri vēlēsies saglabāt anonimitāti. Lai gan šis gadījums ir satraucošs, sabiedrības sadarbība ar likumsargiem ir būtiska tēma, lai nodrošinātu drošāku dzīves vidi visiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas