Sedokovai šķišanās rada "nātrenes" uzliesmojumu, bet vienīgās zāles, kas palīdzējušas – vairs nav pieejamasKaimiņvalstu šovbizness
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 16:51
  • TV3
  • 10

Sedokovai šķišanās rada "nātrenes" uzliesmojumu, bet vienīgās zāles, kas palīdzējušas – vairs nav pieejamas

Anna Sedokova šķiras no Jāņa Timmas

Dziedātāja Anna Sedokova ir pieņēmusi lēmumu šķirt savu laulību ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu. Šī ziņa radījusi plašu interesi ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās. Pirsmi, kad viņa paziņoja par šķiršanos, sociālajos medijos izskanēja daudzas spekulācijas un komentāri, kas vēl vairāk pastiprināja publicitāti ap viņas personīgo dzīvi.

Jānis Timmus skumst Amerikā

Jānis Timmus, kurš šobrīd atrodas Amerikas Savienotajās Valstīs, ir izteicis skumjas un vilšanos par attiecību izbeigšanu, publiskojot video, kurā viņš klausās skumjas dziesmas. Video fiksēts mirklis, kad Jānis apgūties ar zāļu flakoniem, kas liecina par viņa emocionālo stāvokli un grūtībām tikt galā ar šķiršanās pārdzīvojumiem.

Annai Sedokovai cīņa ar emocijām

Savukārt Anna Sedokova cīnās ne tikai ar sabiedrības kritiku, bet arī ar savām iekšējām emocijām. Viņa ir publicējusi vairākas ziņas par to, kā šķiršanās ietekmē viņas emocionālo stāvokli, palielinot nātrenes uzliesmojumu. Slimības pastiprināšanās dēļ viņa ir spiesta meklēt veidus, kā tikt galā ar simptomiem, taču, kā izrādās, vienīgās zāles, kas kādreiz palīdzējušas, vairs nav pieejamas.

Sekas un nākotnes perspektīvas

Šī situācija pievērš uzmanību ne tikai dziedātājas personīgajai dzīvei, bet arī jautājumiem par garīgo veselību un emocionālo labklājību. Gan Anna, gan Jānis ir spiesti meklēt veidus, kā tikt galā ar savām emocijām un atjaunot dzīvi pēc šķiršanās. Daudzi fani izsaka atbalstu abiem māksliniekiem un cer, ka nākotnē viņi atradīs savu laimi, neatkarīgi no attiecību iznākuma.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas